Doğu Perinçek: Türkiye kalesi düşmez

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'nin, Suriye'nin İdlib kentinde yapılan saldırıyla planlanan tuzağa düşmediğini belirterek, "Türkiye kalesi düşmez. Bu bir kez daha ispatlandı ama kurulan tuzak bunun üzerineydi." dedi.

Doğu Perinçek: Türkiye kalesi düşmez
Doğu Perinçek: Türkiye kalesi düşmez
GİRİŞ 06.03.2020 19:16 GÜNCELLEME 06.03.2020 19:16
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Perinçek, İzmir Kordon Otel'de düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin, Suriye'nin İdlib kentinde 27 Şubat'ta çok ciddi bir durumla karşılaştığını, 15 Temmuz'da gerçekleştirilemeyen darbe girişiminin bu olayla yapılmaya çalışıldığını söyledi.

İdlib'deki tuzağın ABD ve İsrail tarafından kurulduğunu savunan Perinçek, şöyle konuştu:

"Nasıl bir tuzak kurdular, Türkiye'yi hem içte hem de dışta yalnızlaştırarak, dostlarıyla karşı karşıya getirme, Türkiye'yi uluslararası müttefiklerinden koparma operasyonuydu. Aynı zamanda iç cephede Türkiye'yi bölme operasyonuydu. Türkiye bu tuzağa düşmedi. Devletimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli tutumuyla Türkiye bu tuzağa düşmedi. Çünkü pusuda bekleyenler var. Türkiye kalesi düşmez. Bu bir kez daha ispatlandı ama kurulan tuzak bunun üzerineydi."

 

 

Perinçek, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı hakareti doğru bulmadığını belirterek, "Hakaret doğru değil. Hiç kimseye hakaret etmek doğru değil, hepimizi temsil eden Türkiye Devleti'nin başında olan Cumhurbaşkanına hakaretten sakınmamız lazım." dedi.  

Türkiye'de yeterince demokrasinin olduğunu ifade eden Perinçek, "Demokrasi vatanseverlik zemininde olmalı. Bu vatanı savunan güçlere demokrasi olmalı. 'Bu vatanı böleceğim, ben içeride polisi, askeri vuracağım' diyene demokrasi yok. Dünkü parlamentoda yaşanan manzarayı üzüntüyle karşılıyoruz. Bu demokrasiye hizmet eden bir manzara değil. PKK'ya, HDP'ye, FETÖ'ye demokrasi yok. Onlara özgürlük yok." diye konuştu.

YORUMLAR 16
  • Nazım KARAMEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainliği yapanlara, teröristlere ve onları destek verenlere demokrasi olmaz. Demokrasi halkındır, milletindir.
    Cevapla
  • SAMİMİ OLUN 4 yıl önce Şikayet Et
    Her tarafa oynayan biri başkada bir şey demiyorum.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    yanar döner
    Cevapla
  • Komedi gibi 4 yıl önce Şikayet Et
    Elbet düşmez Reis mücadele etsin çalışsın siz hazır öğütün
    Cevapla
  • salllla 4 yıl önce Şikayet Et
    değişmiş dedik farklı dedik ilk zoru görünce Rusya ile karşı karşıya gelince Rusyadan taraf oldu kesinlikle güven vermiyor yanar döner birisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü