Rusya'nın 'Suriye'de Pantsir hava savunma sistemlerimiz yok edilmedi 2'si hasar gördü' yalanına daha önce yayınlanmamış bir video ile cevap geldi. Videoda açıkça bir Pantsir'in daha Türk SİHA'sı ile imha edildiği görülüyor.

NOKTA ATIŞI VURULDU

TSK'nın Barış Pınarı Harekatı'yla Suriye'deki 8 adet Rus Pantsir hava savunma sistemini yok etmesinin yankıları devam ediyor. 

TÜRKİYE KARŞITI ALGI OPERASYONU

Pantsir hava savunma sisteminin Türk SİHA'ları karşısında hiçbir etkide bulunamaması Rus basınında Turkiye'ye karşı haberlerin yayılmasına sebep oldu. 

SON VİDEO HEZİMETİN İSPATI OLDU

Twitter'da Clash Report sayfası ise Rusların algı operasyonunu paylaştığı son video ile tersine çevirdi. Rus basınana hitaben "Emin misin?" notuyla paylaşılan videoda bir Pantsir'in daha yok edildiği açıkça görülüyor.

 

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Hakan 13.03.2020 18:51
    Bu videodan bişey anlamadımda eski videolarda net bir şekilde göruluyordu. İş olmuş bitmiş acımadı ki acımadı ki diyorlar.
  • Alparslan bozkurt 12.03.2020 17:54
    Şunu bilmelisiniz ki şuan dünya da yeni bir cağa geçiş arifesindeyiz,ne amerikanın ne rusyanın nede türkiyenin istediği kararları kendi milletlerinin aldığı yanılgısına düşmeyin, şuan dünya bu geçiş dönemini dünya üstü akılla geçiyoruz...biz dünyalıların aklı erdemi bu gezegeni evrende güvenli yol almasına yeterli değil...
  • Ahmet 12.03.2020 11:32
    Adamlar hazmedemiyor ya Türk savunma sanayinin gün geçtikçe güçlendiğini hazmedemiyor
  • Emre 12.03.2020 11:29
    sanırım orada beyaz görünen ısı termal kamerayla vurulmuş sanırım o yüzden tam anlaşılmıyor hedefin üzerinde duran beyaz yerler
  • Cylinder 12.03.2020 10:46
    Ortada en üste Pantsir gözüküyor. Tekerlerinden alasiliyor. Dikkatli bakmak gerekir.
Daha fazla yorum görüntüle