E-5 Karayolu Avcılar mevkisinde motosikletli bir maganda arkasında oturan arkadaşıyla trafikte ilerlerken iken, tabancayla havaya defalarca ateş açtı. Mega kentte adeta terör estiren maganda, çeşitli noktalarında da trafiği tehlikeye düşürdü. Polisin peşine düştüğü şahıs arkadaşının görüntülediği o anları bir de sosyal medyadan paylaştı.

E-5 Karayolu Avcılar mevkisinde motosiklet sürücüsü arkasında oturan arkadaşıyla beraber Ankara istikametine doğru ilerlemeye başladı. Sürücü bir süre gittikten sonra belinden tabanca çıkartarak havaya defalarca ateş açtı. Kara yolunda adeta terör estiren maganda korku ve paniğe sebep oldu. Hem kendi hem vatandaşların hem de arkasındakinin canını tehlikeye atan şahıs, arkadaşının kaydettiği o anları sosyal medyadan paylaştı.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • serkan 12.03.2020 21:42
    Avrupada oldugu gibi; 1) Ehiyeti iptal edilmeli 2) belli bir süre psikoloğa (yeniden ehliyet istiyorsa mecburen) gönderilip yeniden ehliyet alabilmek için psikolog raporu istenmeli 3) Psikologa gittiği süre saat belirlenip her saat için psikolog ücreti şahıstan alınmalı 4) Ehliyet yeniden almak için yaptığı her işlem ücreti ilk alırken ödenen ücretin bir kaç katı olmalı Bakın bir daha yapabiliyor mu!
  • misafir 12.03.2020 19:23
    ceza almasa bile hiç olmassa ödül vermeseler
  • Türk Vatandaşı 12.03.2020 17:43
    Trafik Polislerinin bu tür işleri savsakladığını iyi biliyorum. Bakın bu serserilerin plakası yok, o kadar denetim kamerası var bunlar yolda sair zamanlarda görüldüğü halde umursanmıyor. Drift serserilerini ihbar ediyorum sık sık, polis ekibi tepe lambalarını yakıp, canavar düdüğü çalarak olay yerine (Kaçın geliyorum) uyarılarıyla gidiyor. Amaç kanuni işlem yapmakla uğraşmamak. Sonuç; serseri suç işlemeye azimle devam. Yazık. Maaşı helal kazanmak lazım.
  • Yakup Mil 12.03.2020 16:48
    Diyecek söz kalmadı. Bu kaçıncı olay. Sokaklarda daha fazla huzur ve güvenlik olmalı. Polisler yeterince duyarlı ve hassas değil malesef.
  • hakkan 12.03.2020 14:39
    cezalar caydırıcı olmazsa bu manzaraları daha çoook görürüz.şunun elinden motoru alıp insan hayatını tehlikeye atıyosun diye 5 sene cezaevinde yatıramıyosunuz değil mi?
Daha fazla yorum görüntüle