'Burhan Pazarlama' son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları vapurlarında yıllarca çeşitli ürünler satan ve "Burhan Pazarlama" olarak bilinen 71 yaşındaki Burhan Demircan'ın cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi.

'Burhan Pazarlama' son yolculuğuna uğurlandı
'Burhan Pazarlama' son yolculuğuna uğurlandı
GİRİŞ 14.03.2020 19:20 GÜNCELLEME 14.03.2020 19:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ümraniye'deki evinde organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Demircan için Ataşehir Örnek Mahallesi Merkez Camisi'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Demircan'ın ailesi ve yakınları ile sevenleri katıldı. Burhan Demircan'ın oğlu Emirhan Demircan, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. 

Camide gazetecilere açıklamalarda bulunan Burhan Demircan'ın kardeşi Turan Demircan, şunları söyledi:

"Rahmetli ağabeyim hocam ve beni yetiştiren kişidir. İnsanlara nasıl hitap edeceğimi ağabeyim öğretmiştir. Son zamanlarda birdenbire rahatsızlandı. Karaciğer yetmezliği vardı. Şehir hatlarında onu tanımayan yoktu. Pazarlamayı o kadar gelişirdi ki, uçakta bile seyyar satıcılık yaptı. Pazarlamacılığın Türkiye'de bir numarasıdır. Ben teşekkür etmeyi bile ağabeyimden öğrendim. Her gece hastanede onu ziyaret ederdim. Ölmeden önce bana, 'Hasta olduğumu kimseye söyleme.' dedi. Her an ayağa kalkmayı düşünüyordu çünkü yaşamayı çok seviyordu. Allah rahmet eylesin."

Burhan Demircan'ın cenazesi, Ihlamurkuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Abdurrahman 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim medeniyetimizde ölünün arkasından hayırlı konuşmak vardır Ona rahmet diler,sizede selam ederim.
    Cevapla
  • HASAN 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin hayatımda bir defa eminönünden kadıköy vapurunda karşılaştım 10 dakika içinde ilk defa bir insana bukadar kısa sürede saygı duydum işine verdiği ciddiyet ve önem müşterilerine karşı hitabet ve saygı gerçekten bir istanbul beyefendisi hemen bir bağ hissettim tabi ürünü hemen aldım ve son derece saygılı ve kibar makul bir fiyata benim aslında şimdiye kadar anne babama saygının haricinde bukadar büyük bir saygıyı almıştı ve ben bu güzel insanı ömrümde bir defa ve sadece bu vapur seyahati kadarcık bir süre gördüm malesef artık iyice azalıyor sayıları bu beyefendilerin ALLAH ona ahiret hayatında da beyefendi muamelesi ile rahmet eylesin Amiiin.
    Cevapla
  • Daktilo 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • ÖZETLE 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende üniversite öğrencisi olarak birinci kalite ürünleri vapurda çok düzgün bir diksiyonla vapurda pazarlamaya çaıştığımda malımı alıp beni tehdit ettilerdi ikikardeş Burhan ve Turan kardeşler vapurda satış yasaktı ama vapur personelleri onlara niçin göz yumuyorlardı?????
    Cevapla
  • happy printer 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin .satış tekniği güzel bi abimizdi.
    Cevapla
  • ÖZETLE 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet satış teknikleri çok güzeldi...... Ben altı yıl işportacılık yaparak üniversitede okumuş biri olarak o satış tekniğini size anlatayım....... Vapurun çeşitlı yerlerine 5-6 tanıdık yerleşiyordu reklam başlayınca bana bir tane diye sesli bağırıyorlardı 5-6 kişi böyle yapınca malı bilmeyen veya tereddütlü yaklaşanlarda gaza geliyordu... İyi para kazanıyorlardı... Yinede arkalarından kötü söz söylemediğime dikkat edin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi