Fahrettin Altun: Yasağı düşünmüyoruz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından koronavirüs hakkında yaşanan son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Altun, 'Olağanüstü Hal hakkındaki söylentiler kategorik olarak yanlıştır. Şu anda sokağa çıkma yasağı ve yurt içi seyahatlerde sınırlandırma da düşünmüyoruz. Başından beri çok şeffaf, kararlı ve rasyonel olduk.' dedi.

Fahrettin Altun: Yasağı düşünmüyoruz
Fahrettin Altun: Yasağı düşünmüyoruz
GİRİŞ 18.03.2020 04:41 GÜNCELLEME 18.03.2020 04:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanı Fahrettin Altun, resmi Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda Türkiye'nin koronavirüs salgını konusunda başından beri çok şeffaf bir şekilde süreci yönettiğini dile getirdi.

Altun, 'Olağanüstü Hal hakkındaki söylentiler kategorik olarak yanlıştır. Şu anda sokağa çıkma yasağı ve yurt içi seyahatlerde sınırlandırma da düşünmüyoruz. Başından beri çok şeffaf, kararlı ve rasyonel olduk.' ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR 2
  • Selim Yesilyurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence hata! Kontrollü sokağa çıkma yasağı, hele hele seyahatlerde kesinlikle sınırlama getirilmeli. Hiç olmazsa 2 haftalığına yapılmalı. Kontrol elden çıkıyor!
    Cevapla
  • masonbuster 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence acilen düşünelim. Bizim millet anlamaz., rahat durmaz. Evde oturulsun diye okullar tatil edildi. Bizimkiler tatile akraba, komşu gezmesi vb. bil umum sosyal faaliyete devam. Acilen sokağa çıkma yasağı konulmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası