RTÜK Başkanı Şahin: ”Mümkün mertebe uzaktan çalışmaya devam edeceğiz”

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, “Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında dün gerçekleştirilen kritik zirve sonrasında gördük ki bir süre daha evlerimizde bulunmaya, hatta mümkün mertebe uzaktan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

RTÜK Başkanı Şahin: ”Mümkün mertebe uzaktan çalışmaya devam edeceğiz”
RTÜK Başkanı Şahin: ”Mümkün mertebe uzaktan çalışmaya devam edeceğiz”
GİRİŞ 19.03.2020 11:36 GÜNCELLEME 19.03.2020 11:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yeni tip korona virüse karşı alınan tedbirlere ilişkin bir paylaşım yaptı. Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen “Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı”nı hatırlatan Şahin, “Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında dün gerçekleştirilen kritik zirve sonrasında gördük ki bir süre daha evlerimizde bulunmaya, hatta mümkün mertebe uzaktan çalışmaya devam edeceğiz. Son veriler ışığında alınan önlemlerin çok isabetli olduğu ve tedbirlere riayet ederek salgın hastalıktan korunmaya devam edeceğimiz aşikâr” ifadelerini kullandı.

Okullarda alınan tedbirlere de dikkat çeken Şahin, öğrencilerin bir yandan teknolojinin yardımıyla uzaktan eğitimlerine devam ederken, diğer yandan da eğlenceli vakit geçirecek mecraları kullandıklarını belirtti. “Sihirli kutu” benzetmesi yaptığı televizyonun bu dönemde çok daha popüler olacağını aktaran Şahin, “Radyolarımızdan ve ekranlarımızdan hem son gelişmeler hakkında haberler alıyor hem de tıpkı eski günlerdeki gibi keyifli zaman geçiriyoruz. Televizyonlarımız evlerimizin baş köşelerinde sıcak aile içi sohbetlere eşlik ederken, milletimiz haber almak gibi önemli bir ihtiyacını ekranlardan karşılıyor. Bu vesileyle özellikle haber yayınlarında ve programlarında sorumlu yayıncılık yapılması ilkesini vurgulamak istiyorum. Televizyonlarımız aynı zamanda önemli bir eğlence aracı. Halihazırda rağbet gören yerli yapım ve diziler, içinde bulunduğumuz ağır gündemde de rahatlama adresiniz olarak sizlerle olmaya devam ediyor. Vatandaşlarımız için fedakârlık göstererek çalışmalarına devam eden yapımcı, senarist, oyuncu, sunucu, yorumcu ve ekranın hem önünde hem de arkasında her nevi vazifeyi yürüten dostlarımıza RTÜK Başkanı olarak çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

 

YORUMLAR 1
  • ARİF 4 yıl önce Şikayet Et
    YERLİ DİZİLERİ TAVSİYE EDİYORSUNUZDA HEPSİ ALDATMA ZİNA ENSES İLİŞKİ VB ÜZERİNE. BUNLARI MI İZLEYELİM. BİZ SİZDEN RTÜKE BİR SEVİYE GETİRMENİZİ BEKLERİZ ESKİ SEVİYESİNE SİZİN İNMENİZİ dEĞİL.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak