TOKİ kura çekilişleri ertelendi! 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesinde kura sonuçları ne zaman..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) “100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kuralarını erteleme kararı aldı. Koronavirüs önlemleri sebebiyle ertelenen konut projesi kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ yeni kura tarihlerini ne zaman ilan edecek? İşte 100 bin Yeni Sosyal Konut Projesinde yaşanan son gelişmeler…..

TOKİ kura çekilişleri ertelendi! 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesinde kura sonuçları ne zaman..
TOKİ kura çekilişleri ertelendi! 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesinde kura sonuçları ne zaman..
GİRİŞ 25.03.2020 13:45 GÜNCELLEME 25.03.2020 13:45

TOKİ yeni tip koronavirüs ( Covid-19) tedbirleri kapsamında 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi’ kuralarını ertelemesinin ardından vatandaşlar kuraların ne zaman çekileceğini araştırmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hak sahibi olamayanların başvuru bedellerinin banka şubelerinden iadesi sırasında oluşabilecek sağlık riski nedeniyle kuraları ileri bir tarihe erteledi. TOKİ’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada küresel çapta yaşanan ve Türkiye’yi de etkileyen koronavirüse karşı tüm kurumların koruyucu önlemler aldığının altını çizdi. Peki kuraya katılan vatandaşların yakından takip ettiği  “ 100 bin Yeni Sosyal Konut Projesi”nde kuralar ne zaman çekilecek?

 

KURA TARİHLERİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Koronavirüs tedbirleri sebebiyle ertelenen 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi hakkında yapılan açıklamada TOKİ kura tarihlerinin daha sonra web sayfası ve sosyal medya hesaplarının ilan edileceğini açıkladı.

İŞTE TOKİ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA 

100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kuralarının ertelenmesi hakkında TOKİ'nin sosyal medya hesabında yaptığı açıklama;

 

"Devletimizce bugüne dek alınan ve alınacak tedbirler kapsamında, kuraları sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınladığımız 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projemizde, hak sahibi olamayan vatandaşlarımızın başvuru bedellerinin banka şubelerinden iadesi sırasında oluşabilecek sağlık risklerini engelleme amacıyla kuralar ertelenmiştir." ifadesine yer verilen açıklamada, kura tarihlerinin daha sonra web sayfası ve sosyal medya hesaplarından ilan edileceği bildirildi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek'ten açıklama: Artış yapmadık
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!