Kaçak üretilen 140 bin maskeye el konuldu

İstanbul'da kaçak üretilen 140 bin tıbbi maskeye el konuldu. Gözaltına alınan iş yeri sahibine, kaçak ve sağlıksız üretim yapmaktan işlem yapılırken, imalathane ise zabıta ekiplerince mühürlendi.

Kaçak üretilen 140 bin maskeye el konuldu
Kaçak üretilen 140 bin maskeye el konuldu
GİRİŞ 26.03.2020 15:33 GÜNCELLEME 26.03.2020 15:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul'da kaçak üretilen 140 bin tıbbi maskeye el konuldu.

 

 

Kaçakçılık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs salgını sonrası maske, eldiven ve dezenfektan gibi ürünlere duyulan ihtiyacı, kaçak üretim yaparak fırsata çevirmek isteyenlerle mücadelesini sürdürüyor.

Polis ekipleri, Atatürk Mahallesi’ndeki bir imalathanede hijyensiz ortamda kalite standartlarının altında tıbbi maske üretilerek piyasaya sürülmeye çalışıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

 

 

Söz konusu iş yerine operasyon düzenleyen ekipler, kutular içerisindeki ve dikiş masalarındaki 140 bin maske ile maske yapımında kullanılan çok sayıda tekstil ürününe el koydu.

Gözaltına alınan iş yeri sahibine, kaçak ve sağlıksız üretim yapmaktan işlem yapılırken, imalathane ise zabıta ekiplerince mühürlendi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    iyide 2 gün önce İstanbul -Şirinevler deydim,üst geçit köprünün üstü tanesi 5 tl ye maske satanlarla doluydu ve kapış kapışda gidiyordu.o köprü üstünde satılan maskeler sakın bu kaçak maskeler olmasın...şüphesiz kaçaklardır,ayrıca aynı köprü üstünde devamlı kaçak baskı kitapda satılıyor,kitapçıda 30-40 a satılan hakiki baskı kitap,köprü üstünde 10 tl.
    Cevapla
  • veysi 4 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu imalıtçılar sağlıksız üretimmi yapıyorlar devlet bir an önce işlemleri hızlandırıp maske üretmek isteyenlere fırsat vermesi lazım tabiki denetimini yapacak yoksa maske üretimi yapan büyük fırmalara gün doğar ve daha pahalı üreticiye ulaşır
    Cevapla
  • Şimal 4 yıl önce Şikayet Et
    Fırsatçılar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı