Büyükçekmece'de evde parti verenlerin cezası belli oldu

Son dakika gelen bilgilere göre; Büyükçekmece'de villada parti düzenledikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kişiye, 2 ev hapsi cezası verildi.

GİRİŞ 30.03.2020 15:09 GÜNCELLEME 30.03.2020 15:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Korona virüs salgınını önlemeye yönelik 'ev kal', 'sosyal mesafeyi koru" çağrıları sürerken Büyükçekmece'de bir villada düzenlenen eğlencenin sosyal medyada yayınlaması büyük tepki çekti. Savcı talimatıyla partiye katılanlara "Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma ve kişilerin huzur sükununu bozma suçlarından işlem yapıldı. Partiye katılanların ifadeleri de alınıp serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

 

Eğlenceyi organize eden ve gözaltına alınan villa sahibi de dahil 4 kişi adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheliler, 2 ay boyuncu konutlarını terk edemeyecek.

YORUMLAR 4
  • Olmadııı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kızların ailesi yokmu hesap soracak kızım nerdesin nereye gittin ahlak çok bozuldu çok Allah sonumuzu hayır etsin
    Cevapla
  • YORUMSUZ!!! 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden bilmiyorum ama milleti makarnacı diye aşağılayan, umreden gelenler diye bir üslûp kullanan, insanların seçimde verdikleri oyları hiçe sayan, insanların akıllarıyla alay eden bu heykelci zihniyetin her duyarlı olunması gereken, sorumluluk alınması gereken, insan olunması gereken zamanda olmadığını görüyoruz... bunlarla aynı havayı solumaktan imtina ediyorum...
    Cevapla
  • birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Evde partiye devam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...