Putin ve Trump arasında koronavirüs zirvesi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Donald Trump'ın, yaptıkları telefon görüşmesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve küresel petrol piyasalarındaki son durumu ele aldığı bildirildi.

Putin ve Trump arasında koronavirüs zirvesi
Putin ve Trump arasında koronavirüs zirvesi
GİRİŞ 30.03.2020 20:07 GÜNCELLEME 30.03.2020 20:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kremlin'den yapılan yazılı açıklamada, Putin ile Trump arasındaki telefon görüşmesinin detayları kamuoyu ile paylaşıldı.

 

 

Açıklamada, "Putin ile Trump, Kovid-19 salgınının ölçeği konusunda ciddi endişelerini dile getirdiler ve bu tehdide karşı koymak için Rusya ve ABD'de alınan önlemler konusunda birbirlerini bilgilendirdiler. İki ülke arasında bu yönde daha yakın etkileşim olanakları tartışıldı." ifadesine yer verildi.

Görüşmede, iki liderin, küresel petrol piyasalarındaki gelişmeleri de ele aldıkları ve bu konudaki istişarelerine devam etme konusunda mutabık kaldıkları kaydedildi.

 

 

YORUMLAR 4
  • Murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Covid 19 abd nin sonunun başlangici.putin trumpa. Petrol fiyatini oynamaktan vazgecersen amerikalilara virus yaymaktan vazgecirebilirim demiştir
    Cevapla
  • Kral 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne dusmani ingiltere rusya smerika fransa cin almanya bunlar dusman deyiller sirtlanlarin begeseline bakin avi yakalayana kadar birdir hepsi av avi yakaladiktan sonra bir lokma daha cok koparmak icin dis gosterirler birbirlerine...isde bunlar boyledir....ayetleri hicmi okumuyorsunuz allah bjnlar ivin ne diyor onlar sadece birbirlerinin dostudur onlar sncsk birbirkerine uardimci olurlar ve sizi satarlar.okuyun biraz..
    Cevapla
  • Eninde Sonunda 4 yıl önce Şikayet Et
    hani düşmandı bunlar
    Cevapla
  • Lüfer 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar sözde düşman. Resmen kanka bunlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...