Devlet Bahçeli'nin 5 aylık maaşı ne kadar?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, korona virüs ile mücadele için kurulan ‘’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’’ Milli Dayanışma Kampanyasına 5 aylık maaşını bağışladığını açıkladı. Peki Devlet Bahçeli’nin 5 aylık maaşı ne kadar?

Devlet Bahçeli'nin 5 aylık maaşı ne kadar?
Devlet Bahçeli'nin 5 aylık maaşı ne kadar?
GİRİŞ 02.04.2020 10:14 GÜNCELLEME 02.04.2020 10:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’’ adlı sloganla açılan Milli Dayanışma Kampanyasına yedi aylık maaşını açıkladığını duyurmuştu. Ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kampanyaya destek olmak için 5 aylık maaşını bağışladığını açıkladı. Korona virüs ile mücadele kapsamında Twitter üzerinden önemli açıklamalar yapan Bahçeli, ‘’İçinden geçtiğimiz zor günleri dayanışma duygularını teşvik ederek, yardımlaşma hissiyatını harekete geçirerek aşacağımıza yürekten inanıyorum. Birbirimize el uzatırsak, zorda kalanlara destek verirsek hem insani hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz’’ ifadelerine yer verdi. Peki Devlet Bahçeli’nin maaşı ne kadar? Devlet Bahçeli’nin 5 aylık maaşı toplam ne kadar yapıyor?

 

DEVLET BAHÇELİ’NİN MAAŞI NE KADAR?

24. Dönem Osmaniye Milletvekili olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aylık 25 bin TL maaş alıyor. 5 aylık maaşını Milli Dayanışma kampanyasına bağışlayan Bahçeli’nin 5 aylık toplam maaşı 125 bin TL.

 

Devlet Bahçeli'nin Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle;

İçinden geçtiğimiz zor günleri dayanışma duygularını teşvik ederek, yardımlaşma hissiyatını harekete geçirerek aşacağımıza yürekten inanıyorum. Birbirimize el uzatırsak, zorda kalanlara destek verirsek hem insani hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz.

Bugün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasını dikkatle takip ettim. “BİZ BİZE YETERİZ” diyerek başlattığı “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI” hakikaten takdir ve tebrike layıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na beş (5) maaşımla katılıyorum. İnşallah bu günleri atlatacağız, inanç birliği yaparak, ortak akıl ve irade paydasında buluşarak huzurlu ve güvenli yarınlara beraberce ulaşacağız.

Ben sen yok, biz varız. Çetin şartları omuz omuza birlikte göğüsleyeceğiz. Nitekim biz Türkiye’yiz. Biz Türk milletiyiz. Birlikte çok daha güçlüyüz. KOVİD-19’a asla teslim olmayacağız.

YORUMLAR 8
  • mali 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun sayin başkanım teşekkürler.
    Cevapla
  • osman 3 yıl önce Şikayet Et
    alayınız boş konuşuyo devlet bahçelinin maaşı hiç eline geçmedwn şehit ailelere gidiyo zaten
    Cevapla
  • Atiş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ünlüler bir şarkı söyleyip bunun kaç katını alıyor biraz da öyle düşünelim
    Cevapla
  • Hakan E. 3 yıl önce Şikayet Et
    Şarkıcı futbolcu en azından milleti eğlendiriyor bunlar ise geriyor
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • Bora 3 yıl önce Şikayet Et
    Enyuksek vekil maşı 9.999 tl olmalı. Hatta daha düşük de olabilir bunlar nasıl rakkamlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri