Karantinadan kaçtı, koronavirüsten hayatını kaybetti

Tokat Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Bölümünde Corona Virüsü şüphesi ile tedavi gören A.Ü. (74), hayatını kaybetti.

GİRİŞ 31.03.2020 14:48 GÜNCELLEME 31.03.2020 14:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bir süredir aynı hastanede tedavi gören A.Ü.'nün Corona Virüsü testinin pozitif çıktığı belirtildi. Cenazesi bugün 4 yakını tarafından hastaneden alındı.

 

 

Cenazeyi alan yakınlarının sadece maske taktığı görülürken, bunun dışında farklı bir önlem alınmamış olması dikkat çekti. Eşi H.Ü.’nün (70) gözetim altında tutulduğu testlerinin ise negatif çıktığı öğrenildi.

 

 

Hayatını kaybeden A.Ü, geçtiğimiz günlerde izinsiz olarak hastaneden ayrılmış, ekipler tarafından evinde bulunarak tekrar hastaneye geri götürülerek gözetim altına alınmıştı.

YORUMLAR 7
  • özkonyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    cenazeye katılanları ve hastane görevlilerini karantinaya alın
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani simdi kactı diyemi öldü adam.
    Cevapla
  • Hayati hafife alma 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki kactigi için oldu tedavisini aksatti birde disarda kaç kisiye bulastirdi Boyle sorumsuzluk olmaz
    Cevapla
  • EY EKOL EY 4 yıl önce Şikayet Et
    özel guvenlik görevlileri bi ellerinde derece bi ellerinde kalem bu insanlara bi tedbir yokmu mudurleri amirleri uzaktan evden telefonla calisir guvenlikcimi temizlikcimi kapicimi danisma memurumu kayit elemanimi mal kabulcumu irsaliyecimi mudurlerin arac kilometresini yazan muhasebecimi bu özel guvenlikciler süpermenmi degil onlarda insan onlarinda cocuklari var duyun seslerini elmadagdaki yerinizde 2 guvenlik hem giris cikislara hem kameralara hem gelenlerin ateşini ölçmeye hem arac km defterlerine bide 5 sefer devriye yaziktir gunahtir bir gunde gece gunduz kac araba giriyor cikiyor Allah aşkına bu insanlar ekmek parasi icin ordalar bizzat bi gidinde kendiniz gorun amire mudure inanmayin
    Cevapla
  • Birdost 4 yıl önce Şikayet Et
    Cenaze sahipleri başka ne tür önlem alabilir ? Belediye personelinin gerekli tedbirleri alıp millete yardımcı olmasi lazım.
    Cevapla
  • demir ersoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar cahil bir toplumla bu virüsle mücadele çok zor çok can kaybı olacak bana bir şey olmaz benim bir şeyim yok boşuna tutuyorlar diyenlerin yüzün den her tarafa yayıldı
    Cevapla
  • Safiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet doğru biz de evde guvendeyiz diye boşu boşuna avunuyoruz sadece
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu