Halk TV'den çirkin koronavirüs algısı! Sağlık çalışanlarını da hedef aldılar

Koronavirüs salgını için üst düzey önlemler alınmaya devam edilirken tüm Türkiye bu zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmaya çalışıyor. Bu dayanışmaya çomak sokmak isteyen Halk TV gibi mecralar ise akılalmaz skandallara imza atıyor.

GİRİŞ 02.04.2020 16:13 GÜNCELLEME 02.04.2020 16:55
Bu Habere 321 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün Bilim Kurulu toplantısının ardından Türkiye'deki son durumu bütün şeffaflığıyla anlattı. Şuana kadarki vakalar ve yaşanan ölüm olayları yanı sıra vakaların hangi illerde görüldüğü de ilk kez açıkladı. Bakan Koca'nın verdiği bilgilerden bir tanesi de koronavirüs (Covid-19) vakasına rastlanan sağlık çalışanlarını oldu. 

 

 

HALK TV VAKA SAYILARINI ÖLÜM DİYE VERDİ

Dünyada olduğu gibi Türkiye de koronavirüse karşı zorlu bir süreçten geçerken ülkenin her dönem kamburları haline gelen odaklar ise kirli tezgahlarını yine kurdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs rastlanan sağlık personeli sayısının 601 olduğunu bildirdi. Halk TV ise vaka sayılarını 'ölüm' olarak vererek çirkin bir algı yapmaya kalktı. Söz konusu haberin hem KJ bölümünde hem de seslendirmenin dilinde 601 sağlık çalışanının vefat ettiği dile getirildi.

BAKAN KOCA GÖZLERİ DOLARAK AÇIKLAMIŞTI

Halk TV'nin çirkin algı operasyonuna kalkıştığı sağlık çalışanlarının koronavirüse yakalanma durumunu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca canlı yayında gözleri dolarak kamuoyuna açıklamıştı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 321
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuzda sokaga cikmayin diyorlardi simdi cikin diyorlar...
    Cevapla
  • Amin 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahim bizi gorunen gorunmeyen vurus belalarindan lorusun
    Cevapla
  • Adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hain kanalı kapatın gitsin.
    Cevapla
  • Özgür t. 4 yıl önce Şikayet Et
    Öyle bir kanal mı var ya:)
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakında Chp Hdp nin kalesine virüs bulaşırsa şaşırmayın çünkü kendileri bunu istiyorlar. Chp Hdp nin zehirli bal sözlerine inananlar çok hüsrana uğrarlarsa şaşırmayın. Zaten bugün İzmir bunu ispatladı. Chp Hdp ye Allah 'tan korkun diyorum. Münafıklık yapmayı boşlayın yeter artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..