AYD: “Anadolu Ajansı’nın 100. Yılı kutlu olsun”

Anadolu Yayıncılar Derneği, Anadolu Ajansı’nın 100. yılını kutladı.

AYD: “Anadolu Ajansı’nın 100. Yılı kutlu olsun”
AYD: “Anadolu Ajansı’nın 100. Yılı kutlu olsun”
GİRİŞ 06.04.2020 12:03 GÜNCELLEME 06.04.2020 12:03

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan bir açıklama yaparak AA’nın kuruluş yılını kutladı. 

Sinan Burhan Kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi,

“Anadolu Ajansının, dünyanın her yerinden ve yurdun dört bir tarafından büyük bir özveri ve emekle ulaştırdığı haberler millet nezdinde takdirle karşılanmaktadır. 
Her geçen sene büyüyen ve uluslararası sektörde fark edilir seviyelere gelen, bu başarısını tüm dünyada kabul ettiren Anadolu Ajansı takdiri hak etmektedir. 
Kurtuluş Savaşında, 6 Nisan 1920'de İslam'ın kalesi Osmanlının bir işgalle karşı karşıya kaldığı süreçte, Müslümanların doğru bilgilendirilmesi ve haberlerin Anadolu'ya en hızlı şekilde ulaştırılması için Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatlarıyla kurulan Anadolu Ajansının, vatan ve millet sevgisiyle bugün 100’üncü kuruluş yıl dönümünü kutlamaktadır.

AA 100. Yılında doğru, bağımsız, tarafsız, ilkeli, gerçek haber ve habercilik anlayışıyla Türkiye'de sektörün öncü kuruluşu olduğunu her zamanki milli duruşuyla kanıtlamıştır. 
Başarısını tüm dünyada kabul ettiren Anadolu Ajansı takdiri hak etmektedir. Anadolu Ajansı, ürettiği haber metinleri, analizleri, fotoğraf, grafik, ses ve video ürünlerinden oluşan ürünlerini, medya kuruluşları, gazeteler, online platformlar, web siteleri, televizyon kanalları, radyo istasyonları, kamu ve özel kuruluşlara yoğun ve başarılı çalışmalar neticesinde sunmaktadır. Anadolu Ajansının 100’üncü yılını AYD yönetimi olarak tebrik ediyoruz.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular