Koronavirüs aşısı için çalışan Ercüment Ovalı'dan heyecanlandıran paylaşım

Koronavirüs aşısı için ekibiyle çalışan Prof. Dr. Ercüment Ovalı'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Ovalı, "Artık kurduğumuz sistemin güvenli olduğu kanıtlandı. Şimdi kahramanlarım içeri giriyor. 23 Nisan için sözleştik" dedi.

Koronavirüs aşısı için çalışan Ercüment Ovalı'dan heyecanlandıran paylaşım
Koronavirüs aşısı için çalışan Ercüment Ovalı'dan heyecanlandıran paylaşım
GİRİŞ 09.04.2020 11:29 GÜNCELLEME 09.04.2020 17:42
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Koronavirüs aşısı için ekibiyle birlikte çalışmalar yürüten Prof. Dr. Ercümen Ovalı'dan Türkiye'yi heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Ovalı, "Artık kurduğumuz sistemin güvenli olduğu kanıtlandı. Şimdi kahramanlarım içeri giriyor. 23 Nisan için sözleştik" dedi.

 

Korona virüs aşısı geliştirmek için ekibiyle birlikte laboratuvarda kendini karantinaya alan Prof. Dr. Ercüment Ovalı, bu sabah Türkiye'yi heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

Ovalı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "7 gün 16 saat laboratuvarda çalıştıktan sonra artık kurduğumuz sistemin güvenli olduğu kanıtlandı. Şimdi kahramanlarım içeri giriyor. Kaldığım yerden onlar devam edecek. İlk ekip @YurtseverBulut, Gözde, Recai, sonra sayıları kademeli olarak artacak. 23 Nisan için sözleştik” ifadelerini kullandı.

 

 

"BİR ŞEY BULMADIK, BULMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Sosyal medyada yaptığı paylaşımın ses getirmesinin ardından, yanlış anlaşılmak istemediğini kaydeden Ovalı, NTV'nin sorularını yanıtladı. Henüz bir şey bulmadıklarını, bulmaya çalıştıklarını ifade eden Ovalı şunları söyledi:

"23 Nisan'da hayvan çalışması yapacak hale gelmeyi hedefledik ve inşallah geleceğiz. 

Sadece yanlış anlaşılmak istemiyoruz. Bir şeyi bulmadık. Bulmaya çalışıyoruz. Yerli aşı üretebilmek için 3 üniversiteyle çalışıyoruz. 4. grup biziz. Aşıda da bir yere gelebilmek ve zamanında klinik çalışmaya sokmak gibi bir hayalimiz var."

KAYNAK: HABER7, AJANSLAR
YORUMLAR 98
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah hepinizi korusun, yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • Vahdet Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Acele edin hocalarım.Sizlerin destekcisiyiz.Müslümanların bilim alanında çalışmalarını özledik.Rabbimin dedteği sizinle ve bizimle olsın.Amin.
    Cevapla
  • Hasan DEMİR 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın doktorum isim verme ne yaptığınıda sadece reisle paylaş öldürürler bak bizler artık eskisi gibi değiliz bu ülke neler gördü aselsancı arkadaşlar aklımızdan çıkmıyor allaha emanet uykusuz kaldıgın geceleri allah sana rahmet olarak döndersin inş
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Dermotürk nerede dermotürk :))
    Cevapla
  • kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah işinizi rastgetirsin. Allah razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı