Yasağa aldırış etmediler, yangını söndüren itfaiyeyi izlediler

İstanbul'da, bir binanın 3. Katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, binanın önüne akın eden çok sayıda kişi, yasağa rağmen itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izledi.

GİRİŞ 11.04.2020 15:00 GÜNCELLEME 11.04.2020 22:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bağcılar Fatih Mahallesi Cami Caddesi'ndeki 3 katlı binanın 3. katındaki elektrik saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

 

 

Binadan dumanların yükseldiğini görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede itfaiye ekibi sevk edildi. Daireye de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin yarım saat süren çalışmasıyla söndürüldü.

Öte yandan yangını gören çevredekiler sokağa çıkma yasağına rağmen binanın önüne akın etti.

 

 

İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını izleyen çok sayıda kişi polis ekiplerinin uyarılarının ardından dağıldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, binada hasar oluştu.

YORUMLAR 8
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    ınsanlar elbet cıkacak belkı yan bınası
    Cevapla
  • 360 4 yıl önce Şikayet Et
    kendini düşünmeye ni artik devlette düşünmesinin. korona tadavisi parali olsun. cebinden para cikacak olan vatandas belki bilincli olur para bas taci yapan millet olduğumuz için
    Cevapla
  • İlber ortaylı 4 yıl önce Şikayet Et
    Cahiller.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bune yahu
    Cevapla
  • korona 4 yıl önce Şikayet Et
    soru1: Sokağa çıkma yasağı gelsin diyen grupla sokaktakiler aynı kişiler değil mi? soru:2 Marketlerin genelgeyle uzun bir süredir kapanış saatleri 8'e alınmıştı bunlar niye açık? soru:3 Bu sokağa çıkan kendinde hiç suçu aramayan ahlak engelli cehalet sahibi yobazlar acaba iki gün kola içmeseler ölürlermi? soru:4 Bu kişilerin evlerinde iki günü çıkartacak kadar gıda olmaması sizce saçma değil mi? soru:5 Yine aynı kişler ilk vaka görüldüğünde marketleri yağmalamadılarmı da şimdi niye erkenden haber vermiyorsunuz diyorlar? soru:6 Bu millet herşeyi izleyebiliyor sorgulayabiliyor da niçin bir askıya asıp kendini izleyip sorgulamıyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi