Sokağa çıkma yasağını hiçe saydılar! Kovalamaca böyle bitti

İstanbul Sutanbeyli’de sokağa çıkma yasağına uymadan motosikletle gezen iki şahıs polis tarafından dronelu takibe alındı. Drone ile takip edilen şahısları polis kıskıvrak yakaladı. Suç kayıtları bulunduğu öğrenilen şahıslara sokağa çıktıkları için ceza kesildi. Nefes kesen operasyonda şahısların yakalandığı anlar havadan görüntülendi.

GİRİŞ 12.04.2020 09:51 GÜNCELLEME 12.04.2020 11:41
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sultanbeyli’de sokağa çıkma yasağına aldırış etmeden sokakta motosikletle gezen iki şahıs, polisin dronelu denetimine takıldı. 'Dur' ihtarına uymadan kaçan şahıslar, Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekiplerince yaşanan kovalamaca sonrasında yakalandı.

 

 

Üst aramaları temiz çıkan şahısların suç kayıtları olduğu öğrenildi. Sokağa çıkma yasağını ihlal eden şahıslara Umumi Hıfzıssıhha Kanununa göre para cezası kesildi.

Drone ile takip edilen şahısların yere yatırılarak yakalandığı anlar havadan görüntülendi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • Angaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Günahlarını almak istemem ama onlar hırsız olabilir 2 kişi keşif yapıyorlar bulunca diğeri çaldığı motora biniyor ve iki motorlu şekilde kaçıyorlar
    Cevapla
  • ramay 4 yıl önce Şikayet Et
    belliki kafaları iyi uçmuşlar birbirlerini gaza getirmişler artık nereye toslayacaklarsa binmişler bir alamete , iyiki sokakları koruyanlar var, madem yakalandılar eşek sudan gelinceye kadar ağzı burun dümdüz yapılmalıydı, bi güzel okşanmalıydı.
    Cevapla
  • Abdurrahman 4 yıl önce Şikayet Et
    Para cezası kessen ne olur,sanki ödeyecektir.
    Cevapla
  • Erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    helal Aslan polis. Polisi sevmeyen zihniyetin çoğu poli ekseriyetle milliyetçi ve muhafazakar olduğu için sevmiyor. çok şükür ki öyleler. ha içlerinde bozuk elma yok mu, var. ama yine de genel olarak Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Şems 4 yıl önce Şikayet Et
    amaçları değişik negatif yapılı insanlar kimin canını yakacaklardı. para cezası, olmadı dayak. us us ile etmeli tekbir, tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı