'Türkçe bilmiyorum' dedi cezayı yiyince dili açıldı

Esenyurt’ta sokağa çıkma yasağına rağmen dışarıda dolaşan yabancı uyruklu şahıs, "Türkçe bilmiyorum" diyerek cezadan kurtulmaya çalıştı. Türkçe’yi bildiği anlaşılan adama Hıfzıssıhha Kanuna’na muhalefetten 3 bin 150 lira ceza yazıldı.

'Türkçe bilmiyorum' dedi cezayı yiyince dili açıldı
'Türkçe bilmiyorum' dedi cezayı yiyince dili açıldı
GİRİŞ 12.04.2020 10:53 GÜNCELLEME 12.04.2020 12:50
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi ile İstanbul’un da aralarında bulunduğu 31 şehirde belirli koşullar dışında 2 günlük sokağa çıkma yasağı getirilmişti.

 

 

CEZA' LAFINI DUYUNCA TÜRKÇE BİLDİĞİ ANLAŞILDI

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uygulamalara bugün de devam edildi. Sokakta bulunan vatandaşlara tek tek kimlik kontrolü yapıldı. Sokağa çıkan yabancı uyruklu bir kişi de polis tarafından durduruldu. Türkçe bilmediğini söyleyen kişi ceza lafını duyunca Türkçe bildiği anlaşıldı. Polis, Tarık isimli şahsa Hıfzıssıhha Kanuna’na muhalefetten 3 bin 150 lira ceza yazdı.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 33
  • Susmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıktır günahtır, sonra niye Türkiye’ye herkes düşman olur tabi, sen önüne gelene ceza yazarsan, Birde 3.150 lira devletin kasası boş bu gençlerin vebali, insanların kul hakkı kursağınızda kalır inşallah, imansızlar Direk beyin göçü lazım bu ülkeye. Yeterince sustuk susmayın, kükremenin zamanıdır. Vakti geldi geçiyor bile heryeri Araplar aldı, yerimizden yurdumuzdan etmezlerse şükredin.
    Cevapla
  • Angaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Paranın gücü
    Cevapla
  • Missfir 4 yıl önce Şikayet Et
    Paranın konuşturma gücü
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Kurallara uyalım Saygılı olmak Bir Cultur Ancak Bazı İnsanlar Devletimiz uyardığı Halde İşin boyutunu Düşünmeden Ben Bildiğimi yaparım diyor (Son pişmanlık Fayda Etmez)
    Cevapla
  • Buket 4 yıl önce Şikayet Et
    2 gün sokağa çıkma yasağı yaptı bakan hala utanmadan fikfik geziyorlar maskesiz girmeyin fırına yazı aşıyorlar maske ceplerinde ellerinde sigara tiytiy gidiyorlar ya bir evde kalmayi bilin ya virüs var millet şaka yapmıyor uyun su kurallara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak