Bakanlıktan sokağa çıkma yasağına ilişkin son dakika açıklaması

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında, sokağa çıkma yasağına uymayan 18 bin 770 kişiye adli ve idari işemin gerçekleştirildiği bildirildi.

Bakanlıktan sokağa çıkma yasağına ilişkin son dakika açıklaması
Bakanlıktan sokağa çıkma yasağına ilişkin son dakika açıklaması
GİRİŞ 12.04.2020 11:59 GÜNCELLEME 12.04.2020 13:29
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, korona virüs tedbirleri kapsamında 31 ilde 10 Nisan tarihinde saat 00.00 itibarıyla sokağa çıkma yasağının başladığı, yasağın bugün gece saat 00.00'a kadar devam edeceği hatırlatıldı.

 

 

Açıklamada 31 ilde toplam 63 milyon 640 bin vatandaşın sokağa çıkma yasağı kapsamında evlerinde kalarak alınan karara yüksek bir oranda uyum sağladığı belirtilerek, "Ancak bazı illerimizde az sayıda da olsa alınan kararlara uymayan vatandaşlarımıza Umumi Hıfzıssıhha ve TCK’nın ilgili maddeleri kapsamında adli ya da idari işlem uygulanmıştır. Bu kapsamda sokağa çıkma yasağı başladığı andan itibaren bu kuralı ihlal eden toplam 18 bin 770 kişiye adli ya da idari işlem gerçekleştirilmiştir. Vatandaşlarımıza korona virüs salgını ile mücadele kapsamında aldığımız tedbirlere göstermiş oldukları duyarlı yaklaşımdan dolayı teşekkür ederiz" denildi.

YORUMLAR 11
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Avrupa ceza yazmıyormu ! Bir Türk vatandaşı bahçesinde akrabalarıyla mangal yaktı diye 25.000 € ceza kesti !!! Bunu da yan komşusu şikayet üzere. Insan Hakları diye bir şey var. Nafile kağıt üzeri...
    Cevapla
  • SON DURAK 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi para
    Cevapla
  • Halit Eroğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Birde marketleri 21 den sonra açanları tesbit edeleride cezanlandırılması daha iyi olur hiç birede açmasalardı bu yorgunluk olamazdı
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen,marketler kapalı biliniyordu aslında. Yazık.
    Cevapla
  • Ihtiyar 46 4 yıl önce Şikayet Et
    59.125.500 tl ihtiyac sahiplerine dagitilmak uzere "cömert" insanlarimizdan toplanmis :) bu kampanya olarak arada yapilmali bence yasaga uymayan lardan toplanan paralar ihtiyac sahiplerine dagitilsa ulkede gariban kalmaz :)
    Cevapla
  • 007 4 yıl önce Şikayet Et
    istanbul Gaziosmanpaşada devriye atan polis yok mu ya? çoğu insan dışarda. zoruma gidiyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!