İçişleri Bakanlığı genelgesiyle alınan sokağa çıkma yasağının ikinci gününde, Şişli'de bir gazete bayinin çalışanları sokak sokak dolaşarak gazete sattı. 

Kurtuluş'ta araçlarıyla sokakları dolaşarak gazete satan çalışanlardan Mesut Bozyörük,  belirli aralıklarla 'yazıyor yazıyor gazeteler koronavirüsü yazıyor, gazeteci geldi' diye bağırarak evlerindeki vatandaşlara seslendi. Gazete almak isteyen vatandaşlar ise evlerinin pencerelerinden sepet veya poşet sarkıttı. Kimi vatandaşlar ise evlerinin önüne çıkarak gazete satın aldı.

Mesut Bozyörük, "Kurtuluş'ta biz dünden beri dolaşıyoruz. Vatandaşa hizmet yani. Mağdur olmamaları için yapıyoruz. Biz gazeteleri kendilerinin ayağına getiriyoruz. Bizim bulunduğumuz Kurtuluş bölgesinde gazeteye ilgi var" diye konuştu.

"GAZETE ALMAYA ÇIKTIM"

Kurtuluş'taki bir apartmanda görevli Ali Kiraz, "Kurtuluş Caddesi'nde apartman görevlisiyim. Yaşlı vatandaşlar var. Onlar için gazete almaya çıktım. Ekmek de gazete de dağıtılıyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Sedat 12.04.2020 17:53
    EKREM İSTANBULDA BEDAVA SÖZCÜ DAĞITIYOR. İstanbul tekrar başa sardı 20 yılda değişen bir şey yok, elde var sıfır. Bunların belediyesi 30 yıl evvel de bedava Cumhuriyet gazetesi dağıtıyordu. Hatta bakanlıklar devlet dairelerine Cumhuriyeti almaları için teşvik ederdi.Kültür harcamaları veya örtülü ödenek kaleminde Cumhuriyeti görünce hemen ödemeyi yaparlardı. Aksine direnmek adamı cin çarpmışa çevirirdi. ŞİMDİ YİNE HORTLADI HİTLERİN PROPAGANDA BAKANI GÖBELSİN TAKTİKLERİ. EEE MİLLİ ŞEF TE BİR HİTLER HAYRANIYDI ( Bkz. BIYIK.)