İneğini satıp Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışta bulundu

AMASYA'da besicilik yapan Hakkı Kambur (75), 'Alakız' adlı ineğini satarak, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışta bulundu.

İneğini satıp Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışta bulundu
İneğini satıp Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışta bulundu
GİRİŞ 13.04.2020 22:15 GÜNCELLEME 13.04.2020 22:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na bir destek de Amasya'nın Hamamözü ilçesinde besicilikle uğraşan  Hakkı Kambur'dan geldi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmayan Hakkı Kambur, Hamamözü Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu'nu arayarak, Milli Dayanışma Kampanyası'na ineğini bağışlamak istediğini iletti. Bunun üzerine adrese gelen ekipler, Kambur'un ‘Alakız’ adını verdiği ineğini teslim aldı. Ekiplerce teslim alınıp satılan ineğin parası, kampanya hesabına yatırıldı. 

Sürüsünün en değerlilerinden olduğunu belirttiği ineğinin satılmasının ardından parasını kampanya hesabına yatıran Hakkı Kambur, "Bizler için sağlıkçılarımız, polisimiz, askerimiz ve devletimizin diğer birimleri gece gündüz çalışıyor. Biz de onlara destek olmak zorundayız. Bu zor günleri hep beraber atlatacağız. Bu nedenle ben de ineğimi 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' diyerek Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlıyorum” dedi.

Hamamözü Kaymakamı Özgür Kaya da, evine ziyarette bulunduğu Hakkı Kambur’u bağışı dolayısıyla tebrik etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı