Eskişehir’de korona virüs tedbirleri kapsamında evde kalınması yönünde yapılan çağrılara uymayan vatandaşlar, sokaklarda izdihama neden oldu.

Yeni tip korona virüs Kovid-19’a karşı alınan önlemler kapsamında vatandaşların evde kalmaları yetkililer tarafından sürekli tekrarlanıyor. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar için sokağa çıkma yasağı getirilirken, alınan ek önlemler ile İçişleri Bakanlığı tarafından hafta sonları tüm vatandaşlar için sokağa çıkma yasağı getirildi. Eskişehir’de ise havaların ısınması ve tüm vatandaşlar için getirilen sokağa çıkma yasağının sona ermesiyle birlikte şehir merkezleri adeta doldu taştı. Birçok vatandaş yapılan uyarıları dikkate almayarak sokaklara akın ederken, bankaların ve dükkanların önünde uzun kuyruklar oluştu. Emniyet ekiplerinin uğraşları ile zaman zaman yoğunluk önlenmeye çalışılsa da sokaklarda adım atacak yer kalmadı.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • davutbaba 15.04.2020 10:30
    yazıklar olsun....
  • İSTİKLAL 15.04.2020 09:12
    YA YETER cidden yeter devletin artık zor kullanması lazım bu kadar çaba gösterensağlık çalışanı polisi memuru işçisi var arkadaş hiçbirine saygınız yokmu ya polise talimatı verecen o meydan da gezenleri joplasınlar valla hakediyorlar çünkü
  • Gurbetci 15.04.2020 07:55
    Asil virus bu sorumsuz insanlardir ne yaptiklarin farkinda degiller
  • mehmet turgut 15.04.2020 07:48
    sosyal demokrat şehir. çok görmeyin.
  • Muammer 15.04.2020 06:11
    Bu haber videosunda da görüldüğü gibi hiç bir işi olmayan,sadece gezmeye gelen aylak aylak savaklayan bir sürü yaratık var.Yaratık diyorum çünkü insan olsalar kendi canlarını düşünmüyorlarsa dahi çevresindeki insanları düşünmeleri lazım.Bunlar tespit edilerek inşallah olmazlar ama hasta olurlarsa hiç birini tedavi ettirmiyeceksin.Bana yazık değil mi arkadaş.Bir aydan bu yana evde hapis hayatı yaşıyorum.Bunların yüzünden de yaşamaya devam edecek gibiyiz.Bu tosunlardan bu olayda hastalık kapan oldu mu,olmadı mı daha 15 gün sonra belli olacak.Oldularsa iyileşmeleri 15 gün sürecek.Yahu arkadaş size hangi küfür uygun olur ki onu yapayım.ALLAH mütahakınızı versin.
Daha fazla yorum görüntüle