Ekrem İmamoğlu'na isyan edip ateşe vermişti! Karar verildi

Beylikdüzü'nde kapalı buz pistini yakan Ümit Yaşar P. tutuklandı. Ümit Yaşar P. cezaevine gönderilirken, "Sayın Ekrem İmamoğlu, Murat Çalık, Uğur Bayraktutan akşam vicdanınız rahat uyuyabildiniz mi? Bu ateş sadece beni değil, sizi de yakacak" dedi.

Ekrem İmamoğlu'na isyan edip ateşe vermişti! Karar verildi
Ekrem İmamoğlu'na isyan edip ateşe vermişti! Karar verildi
GİRİŞ 15.04.2020 18:08 GÜNCELLEME 15.04.2020 18:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beylikdüzü'nde dün kapalı buz pistine pompalı tüfekle gittikten sonra yangın çıkaran Ümit Yaşar P. polis merkezindeki ifadesinin ardından Büyükçekmece Adliyesi'ne gönderildi.

Savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Ümit Yaşar P.'nin ifadesinde "Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Tutuklama talebinin reddine karar verilsin. Benim amacım asla insanlara zarar vermek değildi. Karşı taraf beni tahrik etmişti. Söz konusu olayın mağduru benim. Ciddi anlamda ekonomik sıkıntılar yaşadım. Salgın sebebiyle psikolojim ciddi anlamda bozulmuştur. Uzun süre evde kaldığım için aileme karşı sorumluluklarımı yerine getiremedim. Yine de pişmanım" dediği öğrenildi.

İMAMOĞLU'NA YİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Ümit Yaşar P. çıkarıldığı Büyükçekmece Nöbetçi 3. Sulh Ceza Hakimliği'nde "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "Konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ümit Yaşar P. cezaevine götürülürken, "Sayın Ekrem İmamoğlu, Murat Çalık, Uğur Bayraktutan akşam vicdanınız rahat uyuyabildiniz mi? Bu ateş sadece beni değil, sizi de yakacak" dedi. 

"KİMSE YARDIMCI OLMADI"

Ümit Yaşar P.'nin 25 yıldır arkadaşı ve iş ortağı olduğunu belirten Nihat Metin ise, "1,5 yıl boyunca Ümit Yaşar P. görüşmesi gereken tüm insanlarla görüşmeyi denedi. Ama hiç kimseyle bu görüşmeyi gerçek anlamda gerçekleştiremedi" dedi.

Ümit Yaşar P.'nin yardım istemek amacıyla Ekrem İmamoğlu'yla görüştüğünü de söyleyen Metin, "İmamoğlu kendisini ciddiye almadı. Ümit Yaşar P., mağduriyetini anlattı ama ne kadar yardımcı olduğu konusunda emin değilim. Sayın İmamoğlu bu olayı hiç bu noktaya getirmeyip Ümit'i ciddiye alsaydı her şeyden önce onu doğru kabul etseydi bunlardan hiçbiri olmayacaktı. Çünkü hiçbir yerden yardım olmayınca karşımızda da mafya olan insanlar vardı. Bir şekilde kendi payımdan eksik almama rağmen olayı bıraktım. Çünkü olay aylarca psikolojimi bozdu. Ümit karşılığında ailesinden ve arkadaşlarından borç para almıştı, bu parayı ödemesi gerekiyordu fakat Ümit'in ödeyecek durumu yoktu. Elindeki tek şey de buydu fakat kimse yardımcı olmadı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 10
  • analiz 3 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca olay görünüyor ki uzun sürmüş, normalde asayiş değil Polis Özel Harekatın müdahale etmesi gerekiyordu. tek seferde bir çok suç işlemiş - kundak -rehin alma - iftira- silahla halka korku salma vs vs
    Cevapla
  • analiz 1 4 yıl önce Şikayet Et
    bi düşünün, karşımda mafya var diyen adam elinde pompalı tüfekle mekan basıp milleti esir alıyor ve mekanı kundaklıyor, ama karşısında güya mafya var...
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam niye tutuklandiki bir suru suclu nun saliverildigi gun
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav CHP başta olsa ülkeyi komple satar bu ne ki... Çözüm işi değil ama sorun üretim işinde profesyonel bir particik... Zekat ve fitre isteyen ilk başkancık...
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem neyi cöZmüş ki senin kinide çözer... Oy verirken düşğnmedinğz vahlanma zamanı değil çile zamanı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak