İBB'nin toplu taşımada sefer sayılarını azaltması ile yaşanan sıkıntılar gündemden bir türlü düşmüyor.
İstanbul'da bu sabah sefer yapan Avcılar-Söğütlüçeşme hattında çekilen görüntüler kanları dondurdu.

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesinde İBB'nin vurdumduymaz tavrı vatandaşı bezdirdi. Metrobüsün normal bir zamandaki gibi dolu olması toplu taşımada ne gibi önlemler alınıyor sorusunu akıllara getirdi.

Yine İstanbul'da bir minibüste çekilen görüntülerde ise insan sağlığını hiçe sayan anlar yaşandı. Minibüse kapasitesinin yarısı kadar insan alınması gerekirken çok sayıda yolcu olduğu görüldü.

Yorumlar 176 Yorum Var
  • Mücahit 19.04.2020 21:39
    İnanın Ekoya yalanoğlu na oy verenlerin hiç birisinin bu görüntüler umurun da değil. Yine oy verirler çünkü; bizden başka herkes ölsün zihniyetindeler bunlar. Siyasette de iftira ağır suça tabi olmalı ve cezası siyasetten men gibi ağır olmalı. Yoksa bir kesim diğer kesimin 100 yıldır umurunda değik isterse ölsün öldürülsünler, onlar keyfine bakar.
  • hakan 17.04.2020 13:52
    HER şey güzel olacak diye geldiler hallerine bak bunları ak partili belediyeler yapsa demedikleri kalmaz ama yapacak bişey yok memlekette demokrasi var değilmi al sana chp zihniyeti
  • Metin uçar 17.04.2020 00:14
    Valilik bunada bir an önce el atmalıdır. .sefer sayılarını azaltan ibb den bu yetkiyi almalıdır ...yoksa dizimize vurmanın bir anlamı kalmayacak...ha keza münibüsculerde ayni ...maske takmadiklari gibi takmayan yolcularına da ikaz etmiyor
  • çağdaş 16.04.2020 19:47
    Bu görüntüler sonrası güvenilir ülke sıralamasında iyi yerde değiliz demektir.
  • İzmir 8 16.04.2020 18:36
    Vatandaş suc duyurusunda bulunsun. Savcılara . Önlem almıyorlar. Sadece laf üretiyor la iş yapın iş
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek