Tıka basa dolan minibüse ceza yağdı

Büyükçekmece'de uygulama yapan polis, pandemi yasaklarına rağmen tıka basa yolcu alan bir minibüs sürücüne ceza yazdı.

Tıka basa dolan minibüse ceza yağdı
Tıka basa dolan minibüse ceza yağdı
GİRİŞ 17.04.2020 17:15 GÜNCELLEME 17.04.2020 17:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Büyükçekmece'de uygulama yapan polis, pandemi yasaklarına rağmen tıka basa yolcu alan bir minibüs sürücüne ceza yazdı. Uygulamada özel araçlarında sosyal mesafe kuralına uymayan kişiler de uyarılırken, bir vatandaş alınan önlemleri beğendiğini dile getirerek, "Bundan sonra korona virüs düşünsün" diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu.

 

 

İstanbul polisi, kentin birçok noktasında sokağa çıkma yasağına saatler kala denetimlerini sıklaştırdı. Büyükçekmece'de yapılan uygulamalarda polis özel araçlar içerisindeki vatandaşlardan sosyal mesafeye uymalarını isteyerek, ön koltuktaki yolcuların arka koltuğa oturmasını istedi.

"UYGULAMALAR ÇOK GÜZEL, BUNDAN SONRA KORONA VİRÜS DÜŞÜNSÜN"

 

 

Minibüs ve halk otobüslerinde de denetimler yapan polis ekipleri, yasaklara uymayanlar hakkında idari işlem uyguladı. Uygulama esnasında özel araçlarında sosyal mesafeye uymayan vatandaşlar uyarıldı. Uyarı esnasında uygulamaları çok beğendiğini ifade eden vatandaş, "Uygulamalar çok güzel. Devletimiz var olsun. Bizde kendimizce önlemler alıyoruz. Bundan sonra korona virüs düşünsün" diye konuştu.

Denetimlerde İçişleri Bakanlığının korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında yayımladığı şehir içi ve şehirlerarası çalışan toplu taşıma araçlarında sosyal mesafe kuralı ve yolcu sayısını ihlal eden bir minibüse de ceza kesildi. Uyarılara rağmen yüzde 50 kapasite kuralına uymayan ve ayakta yolcu alan minibüsçüye ceza yağdı. Kendini savunan şoför İnan Ağdacı, "En fazla 6 tane yolcu almam lazımdı ancak 12 yolcum var. Araçlar azaldığı için kimseyi mağdur etmemek için aldım. Virüsten korkuyoruz ama bizde hizmet veriyoruz. Herkes kendince haklı" dedi.

YORUMLAR 5
  • Türk Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    Minibüse binen içeriyi görmüyor mu, aptal mı bu Millet niye kendini hastalık riskine atıp biniyor ki?
    Cevapla
  • çağdışı 4 yıl önce Şikayet Et
    imamoğlu istifa. devlet belediye araçlarına el koysun. ve çalıştırsın. bu imamoğlunun amacı vürüsü mümkün olduğunca yaymak. ülke yıkılmış kalmış umurlarında bile değil. eset ypg pkk ile kandilde rahatça yaşayabilirler ki dostlar çünkü...
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 4 yıl önce Şikayet Et
    bu zamana kadar cebini bolca doldurdugun yeter şimdide Halk için az yolcuyla gidecen koçum
    Cevapla
  • FEHMİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal mesafe araca gore yere gore degisiyormu
    Cevapla
  • İlker 4 yıl önce Şikayet Et
    sosyal mesafe olarak ikili her koltuğa bir kişi oturuyor, yan yana kimse oturamıyor. aracın koltuk sayısının yarısı kadar yolcu alabiliyor.Fazla alırsa hem şoföre hem yolculara sosyal mesafeye uymamaktan ceza kesilebiliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı