İstanbul'da sokağa çıkma yasağı sonrası meydanlarda yoğunluk oluştu

İstanbul'da koronavirüs salgınının önlenmesi amacıyla uygulanan 2 gün sokağa çıkma yasağının bitmesiyle vatandaşlar cadde, sokak ve meydanlara çıkarak yoğunluk oluşturdu.

GİRİŞ 20.04.2020 12:34 GÜNCELLEME 20.04.2020 13:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Koronavirüs salgınına karşı uygulanan önlemler arasında bulunan sokağa çıkma yasağı sona erdi. İstanbul'da halk 48 saatlik yasağın ardından kendini sokağa attı, meydanlarda yoğunluk yaşandı.

 

 

YOĞUNLUK YAŞANDI

Şirinevler Meydan'ında da  'evde kal' çağrısına uymayan vatandaşlar, alanlarda vakit geçirdi. Polis ekipleri 65 yaş ve üstü ile 20 yaş altı vatandaşları uyararak evlerinde kalmalarını istedi. Bazı vatandaşlar maske takmazken, bazılarının da sosyal mesafe kurallarına uymadığı görüldü.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • ÖNCE VATAN 4 yıl önce Şikayet Et
    işte ben onu diyorum bunun gibi dengesiz sorumsuz duyarsız arsızlar olduğu için .en az.10.gün sokağa çıkma yasağı uygulanacak ve mahalle araları binaların bahçeleri parklar denetlenmek süre tiyle yakalanan 20 yaş altı her bir çocuğa 4 bin tl 20 .yaş üzeri 3. aydan 10 aya kadar hapis hapis niye be kardeşim bu bulası cı virüs mü evet öldürüyor mu evet sen çıkıp bu virüsü bulaştırma imkanın var mı var e kusura bakma o zaman sen cinayet işliyorsun o zaman sana cinayetten dava açılması lazım bunlara böyle ceza vere cen virüsü ancak biter
    Cevapla
  • 44malatya 4 yıl önce Şikayet Et
    böyle yaparsan daha çok tepki alırsın 2 günlük çıkma yasağında bile izdiham yaşanıyor 10 gün olursa insanlar hepden birbirine akraba olurlar bun ülke genelin de yapacan sadece büyük şehir ayırtmayacaksın küçük şehir dahil edecen böyle olmaz şehrin birinde sokağa çıkma yasağı var diğer küçük şehirde yok büyük şehirde virüs varda küçük şehirde yokmu arkadaş o zaman devlet cinayet işliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı