Ülkenin dört bir yanında hizmete sunulan şehir hastaneleri yeni tip koronavirüs ile mücadeleye önemli katkılar sağladı. Dünyayı kıskandıran hastanelerle ilgili medya ve siyaset dünyasından geleceği okuyamayan bazı isimler bakın ne demişti!

Yorumlar 228 Yorum Var
  • 90ları özlemedik 23.04.2020 13:06
    Bu zihniyet iktidarda olsa idi, hepimiz açlıktan ölürdük. Yıl 2000 Ecevit döneminde Bulgaristan'dan elektrik alıyorduk. Çünkü bizde elektrik üretim kapasitesi yetersizdi. Maçlar gündüz oynanıyordu. 90'lar ve 2000 - 01 yokluk ve fakirliğin olduğu yıllardı. Bunun temel sebebi önce shp ve dsp idi. Anap ve dyp de de şuan sola yakın duran tipler vardı. Şuan ittifakta olan bu tiplerin zerre faydaları yok, pabuç gibi dilleri var.
  • Erc 23.04.2020 11:25
    Bu karamollaoğlu ne ayak,zaten anlamadım.Hadi diğerleri hain onu biliyoruz.da bunu çözemedim múslümam gözúkem firavun
  • aynen 23.04.2020 10:48
    Geleceyi dusunmeyen devlet milet diyerek hizmet etmeyen bi zihniyetin ne demesini beklenir ileriyi dusunmedikleri beli bunlarmi ulkeyi yonetecekler hastane yapma kopru yapma yol yapma hizmet yapma ne yapacagiz topanan vergileri masalarda icigile mezeylemi tuketeceyiz bunumu tavsiye eduyorlar bu zihniyetlerin belediyelerinde hizmet yok ee vergiler nerde deyerlendiriliyor nere gidiyor yeyip icip tatil yapiyorlar biz bunlari bile gundeme getiremiyoruz bonlar halka yapilan hizmetleri nasilda kucumsuyorlar ayip ayip
  • Çavuş 23.04.2020 00:35
    Esas'da Ayak altından çekilseniz kendi menfaatleri için, Hamleler o kadar büyük ve süratli beyinleri yetişemiyor, ikisinin de gözleri şaşı olmuş bu gidişle bir yere çarpacakları kesin o hasteneye muhtaç olasınız.
  • KİMSESİZ YAŞAR 23.04.2020 00:25
    Bakın felaketler geldikçe neyin ne olduğu ne olacağı aşikar oluyor . Atalarımız boşa dememiş ."bir musibet bin nasihattan evladır" diye. Bunların geçmişleri belli geleceği görmek içinde geçmişlerine bakmak kafi. Sıkıntılarımız yok mu elbette var , burdan da çıkacağız Allah'ın izniyle. akıllı olalım devletimize sahip çıkalım. kuru kaprisler uğruna güzel ülkemizin boşa harcanacak bir gün bile zamanı yok .çok kısa bir dönemde istanbulun durumu ve çilesi ortada bunların ülkeyi yönetmek gibi bir dertleri de yok . .yalan , palavra , patırtı ,iftira , kuru gürültü. su akacak yatağını bulacaktır. bize düşen hep destek tam destek durmak yok yola devam .
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek