CHP'li Özçağdaş'ın skandalına büyük tepki yağıyor! 'Ahlaksız bir eylem...'

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın iki partili ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'taki evini yasadışı şekilde fotoğraflaması skandalı sonrası bir çok kesimden tepki yağdı. Başta Altun'un eşi Fatmanur Altun olmak üzere yapılan bu çirkin harekete tepkiler çığ gibi büyüdü. Konuyla ilgili suça azmettirdiğini itiraf eden Canan Kaftancıoğlu'ndan da skandal bir savunma geldi.

CHP'li Özçağdaş'ın skandalına büyük tepki yağıyor! 'Ahlaksız bir eylem...'
CHP'li Özçağdaş'ın skandalına büyük tepki yağıyor! 'Ahlaksız bir eylem...'
GİRİŞ 22.04.2020 01:43 GÜNCELLEME 22.04.2020 11:55
Bu Habere 348 Yorum Yapılmış

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın iki partili ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'taki evini yasadışı şekilde fotoğraflamasına Altun'un eşi Fatmanur Altun isyan etti. 

 

 

"TARİFSİZ ÜZGÜNÜM"

Fatmanur Altun sosyal medya hesabından şunları kaleme aldı:

Ben bir anneyim. Her anne gibi çocuklarımın ve ailemin güvende olduğunu hissederek yaşamak istiyorum. Evimin ve ailemin mahremine girerek, çocuklarımın en temel güven duygusunu paramparça ederek ne elde edeceksiniz?! Elde ettiklerinizin hayrını görecek misiniz?! Tarifsiz üzgünüm. 

 

 

"İTİBAR SUİKASTİNDEN FİZİKİ TACİZE VARAN AHLAK DIŞI BİR ZİNCİR"

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik de twitter hesabından yaşanan skandala sert tepki gösrerek şu ifadeleri kullandı: 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Sn Fahrettin Altun'un evini fotoğraflamaya çalışarak bir ailenin yaşadığı eve fiziki tacizde bulunan CHP Üsküdar İlçe başkanını ve yanındakileri şiddetle kınıyoruz. Bu, sorumsuz ve ahlaksız bir eylemdir.

En temel değerleri hiçe sayarak itibar suikastine girişen yayın organının ardından, bazı siyasilerin hedef gösterme kampanyasının tetikçisi haline gelmesinin vardığı nokta budur. İtibar suikastinden fiziki tacize varan ahlak dışı bir zincirdir bu.

Bir insanın ailesiyle yaşadığı evi taciz etmeye kalkmak, uyarıda bulunan polislere siyasi parti kimliği kullanarak direnmeye çalışmak ve kaçmak hiçbir siyasi partinin taşımaması gereken bir lekedir.

Sn Fahrettin Altun'un ailesine dönük bu tacizi şiddetle kınıyoruz. Bunu yapan şahıslar hakkında gerekenin yapılmasını ve özür dilenmesini bekliyoruz. Hiçkimse kimsenin ailesini ve konutunu taciz edemez. Bunu beyanlarıyla teşvik edenlerin ders alması gereken bir durumdur bu. 

BÜLENT TURAN'DAN TEPKİ

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Evde @fahrettinaltun olmadığı bir anda ailesini rahatsız edecek kadar adileşen CHP’li Bşk’na teşekkür borçluyuz! 27 Mayıs’ta darbecilere “şu ev, bu ev Demokrat Partililerin” diye gammazladıklarını hatırlattığı için. Siyaset hiç bu kadar çukurlaşmamıştı. Birde iktidar olsalar!" paylaşımında bulundu.

SUÇA AZMETTİRDİĞİNİ İTİRAF EDEN CANAN KAFTANCIOĞLU'DAN ÇİRKİN SAVUNMA

Sosyal medya hesabından çirkinliği ve suçu savunur mahiyette bir açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, alenen suç işleyen CHP Üsküdar İlçe Başkanı Özçağdaş'a sahip çıktı. Kaftancıoğlu paylaşımında evin gizlice görüntülenme talimatının parti tarafından verildiğini de itiraf etti. 

Canan Kaftancıoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP ilçe başkanı görevini yaparak ve partisinin talimatıyla inşaatın yasak olduğu arsayı kontrol etmek için gitmiştir yine gidecektir. Saklayacak bir şeyleri olanlar panik yaparlar Sakin olun beyler" şeklinde açıklama yaparak CHP Üsküdar İlçe Başkanı Özçağdaş'ı kendisinin bu iş için görevlendirdiğini açıkça itiraf etti.

İşte CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın skandal hareketine gelen diğer tepkiler; 

YORUMLAR 348
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Canan hanımın adresini kısas olarak paylaşmak lazım.
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    onu bunu bilmem biz cok uyusuk ve sessiziz,derhal bunu yapanlardan hesap sormamiz lazim..emniyet gucleri nerede,yazan cizenlarin burnunu kirmamiz lazim..Kanunlari ona gore cikarmamiz lazim..bizim sesimiz az cikiyor..vurdumu oturtmamiz lazim..iktidarsak geregini yapmamiz lazim..hapiz.para cezasi ve agzini burnunu kirmamiz lazim..yok oyle yagma..olmayan seyi yapanin yanina kalmamasi lazim..Chp bunlari yalanlari dolanlari 60 yildir yapiyor,sag kesimde Tik yok..dik olalim dik..Hainlerden hesap soralim.
    Cevapla
  • halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp ilce baskani olsa ne olur olmasa ne olur.yalan haber yapan cezasini cekmeli..kanunlar yetersiz herhalde..derhal dava acilsin tutuklansin..herseyin karsiligi olmali..Iktidarsak muktedir olmamiz lazim..derhal tutuklansin..
    Cevapla
  • neki 4 yıl önce Şikayet Et
    iBByi aldılar azdılar, iktidar olsalar başörtüsü zulmü ertesi gün başlar. insanların kapısında bekler çıkar çıkmaz kamera ile taciz edip kamera ile takip etmeye başlarlar yine. hürriyet doğan medyada iken hürriyet kameramanları çarşaflı hanımları böyle taciz ediyor akşamda kendilerine ait bir kanalda yayınlıyorlardı. abdullah gül unutmuş bunları bunların cumhurbaşkanı adayı olacak. Chpli hatundaki cürete bak. Yazdığının ne anlama geldiğini idrak edecek ahlak yok.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    yazacaklarım buraya sığmaz ve yayınlanmaz siz baştaki resimde duran iki rezile bakın ve aklınıza ne geliyorsa ............. merak etmeyin insan olmayan bundan anlamaz hatta iltifat sayar ve ancak YAĞMUR(rahmet değil) yağdığını sanacak kadar akıllılar... Tek temennim bunların bütün bu hallerinin karşılığını AHİRET te görmek.....ki şu an şu satırları okusalar buna bile gülecek kadar....kör sağır ve zavallılar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı