İstanbul'da açık kahvehanelere operasyon

Ümraniye ve Ataşehir'de bulunan iki kahvehanenin açık olduğunu ve içeride kumar oynandığını belirleyen polis ekipleri, kahvehanelerde bulunan 13 kişiye toplam 40 bin 980 lira para cezası uyguladı, kahvehaneler mühürlendi.

İstanbul'da açık kahvehanelere operasyon
İstanbul'da açık kahvehanelere operasyon
GİRİŞ 24.04.2020 14:04 GÜNCELLEME 24.04.2020 14:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Koronavirüs tedbirleri kapsamında  'Umuma Açık istirahat ve Eğlence Yerlerinin' geçici bir süreliğine durdurulmasına karar verilmişti. Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Alemdağ Caddesindeki bir kahvehanenin açık olduğu ve içeride kumar oynandığı ihbarı üzerine emniyet ekipleri harekete geçti. Çarşamba günü saat 02.50 sıralarında kahvehaneye düzenlenen operasyonda 7 kişinin sosyal mesafe kuralına uymadıkları belirlendi. Kahvehanede bulunan 7 kişiye hıfzıssıhha kanunu kapsamında 3 bin 180'er lira para cezası kesildi.

 

 

Öte yandan, Ataşehir Örnek Mahallesi Demokrasi Caddesindeki bir kahvehanenin açık olduğunu belirleyen polis ekipleri, Çarşamba günü saat 04.10 sıralarında işyerine operasyon düzenledi. Kahvehanede bulunan 6 kişinin oyun pulları ve iskambil kağıtları ile kumar oynadıkları belirlendi. Kahvehanede kumar oynayan 6 kişiye kabahatler kanunu kapsamında 1000'er  lira para cezası, yine bu kişilerden 4'üne de  sosyal mesafe kuralına uymamaktan e 3 bin 180 'er lira para cezası uygulandı.  

 

 

Ruhsatsız olduğu belirlenen iki kahvehane zabıta ekiplerince mühürlendi.

YORUMLAR 3
  • KARADENİZ__Lİ 4 yıl önce Şikayet Et
    bence bu kişileri akıl sağlığı yerınde olup olmadığını anlamak için akıl hastanesinden rapor alma zorunluluğu getirilmeli çünki birazcık aklı ve beyni olan bunu yapmaz.
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzel, yakalanıp ceza yazılan bu ve benzeri haberleri sürekli görüyoruz. Peki neden hala yasağa rağmen bunları yapıyorlar. Bunun iki nedeni olabilir. Bir, para cezaları bu kişilerin keselerine dokunmuyor, İki, vatandaş biliyor ki bu kesilen cezaları biz ödemeyiz nasıl olsa devlet bir gün affeder
    Cevapla
  • yani 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeş bunların çoğunun açlıktan nefesi kokar ama bunların kafaları hasta aç durur ama kumar oynamadan yapamaz duramaz şöyle düşün uyuşturucu gibi içki gibi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!