Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yalanlarının olduğu videoyu izletip çok sert tepki gösterdi.

Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

"İLETİŞİM BAŞKANIMIZIN İSTEDİĞİ YERDE İKAMET ETME HAKKI VARDIR"

Tüm bu başarıları, attığımız her adımda yapılan işlere katkı vermek yerine takoz olmayı kendine misyon edinmiş bir muhalefet anlayışına rağmen yaptık. CHP'nin başı kin ve nefreti körüklemeyi esas almıştır. Son dönemde belediyelerin yardımlarını yasakladığımız yalanlarına, İletişim Başkanımıza fütursuz saldırıların arkasında bu zihniyet vardır. İletişim Başkanımızın görevi gereği istediği yerde ikamet etme hakkı vardır.Kendisi 45 metre kare bir yerde oturmayı seçmiştir. Büyütme imkanı olduğu halde bunu yapmamıştır. Tüm mahallenin bizar olduğu 200 küsur metrekarelik mezbelelik yeri Vakıflar'dan kiralayarak bakımını üstlenmiştir. CHP zihniyete tarafından topyekün iftira ve çirkin saldırıdaki tutarsızlık, siyasi kokuşmuşluğun en bariz örneğidir.

"DAĞITTIKLARI KİTAPÇIKLARDA ALEVİLİĞİ DİN OLARAK TANITIYORLAR"

CHP Üsküdar İlçe Başkanı 'gittim evin fotoğrafını çektim, il başkanıma verdim' diyor. CHP İl Başkanı bu durumu kabul ediyor. CHP Genel Başkanı utanmadan 'ilçe başkanımız oradan geçiyormuş, fotoğraf çekme gibi bir şey yok' diyor.Belediyenin yardımlarıyla ilgili valiliklerle koordinasyon ve planlama yapılması gerektiğini söylerken onlar bambaşka işler yapıyorlar.Dağıttıkları kitapçıklarla Aleviliği din olarak takdim eden bu anlayışı özellikle milletimin huzurunda telin ediyorum, kınıyorum.

"FUAR MERKEZİNİ SAHRA HASTANESİ DİYE GÖSTERMEYE KALKTILAR"

Yalanlar silsilesi devam ediyor. Bir taraftan talimat vermedim diyor, ama ilçe başkanı da aldığı talimatın gereği gidip orada fotoğrafı çektiği, ondan sonra da burada böyle bir inşaat falan olmadığını söylüyor. Adana'daki belediye başkanı fuar merkezini standlarla bölmek suretiyle girişine de sahra hastanesi diye yazı yerleştiriyor. Yalancının  mumu yatsıya kadar yanıyor, hemen yanında kongre merkezi yazıyor. Adana zaten hastane yatak kapasitesi itibarıyle de doygun şehirlerimizden bir tanesi. Orada hastanelerle Adana'nın sıkıntılarını çoktan yerine getirmiş durumdayız. Sahra hastanesi dediler, gidin bakın bakalım şu anda öyle bir şey var mı? Herşey yalan. Biz ne aldanan ne aldatan olmadık.

"BAŞAKŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ'NİN İKİNCİ ETABI 20 MAYIS'TA AÇILACAK"

Şu anda Başakşehir Şehir Hastanesi'nin birinci etabını aştık. İkinci etabını da inşallah 20 Mayıs'ta açıyoruz. 2 bin 500'ü aşkın yatak kapasitesine sahip dünyada sayılı, modern hastanelerden bir tanesini açmış oluyoruz. Yol itibarıyle bütün altyapı hazır, inşallah şu anda metro yapımı talimatlarını verdim, çalışma daha da hızlanacak dolayısıyla hem yol hem metro gelmiş olacak.Başkanımız bir açıklama yaptı, bu açıklamasıyla sadece inancının, ilminin, yürüttüğü görevinin gereğini yerine getirmiştir. Söyledikleri de sonuna kadar doğrudur.

Yorumlar 117 Yorum Var
  • vatandaş 01.05.2020 11:51
    hiç boşuna anlatmayın siz 100 iyilik yaparsınız da CHP de bir kişi çamur atar 10 kişi düzeltemez. ve seçmeninide hayatta ikna edemezsiniz. aradaki karasızların ve chp nin karalama kampanyası AKP nin daha genç ve dinamik biri çıkarmaması nedeni ile istanbulu kaybetti. istanbullu kafasına vursada, CHP linin tek bahanesi AKP yapmasına engel olduğu yalanından başka birşey üretemeyen bir zihniyete sahip.
  • Yusuf 29.04.2020 23:00
    Yerin dibine sokmaya gerek yok zaten çokur adam
  • Harekatçı 29.04.2020 21:47
    Neredeydiki zaten.
  • Arif 29.04.2020 14:35
    Girdiği her seçimden rezil olup başarılı olduk diyen adama diyecek bir şey yok. Ona oy verenlere hiiiç yok...
  • TÜRK 29.04.2020 05:55
    Kemal sen bence ilk okula başla en azından birşeyler öğrenirsin öğrenmek ayıp deyil öğrenmemek ayıp devletimiz şimdi her imkanları gösteriyor sende oku kemal kılıcdaroğlu
Daha fazla yorum görüntüle