İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri kağıt toplayan çocuğu darp etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta memurlarının, kağıt toplayan bir çocuğu darp ettikleri ve zabıta ekip otosuna zorla bindirerek götürdükleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 29.04.2020 22:16 GÜNCELLEME 29.04.2020 22:25
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Zabıta memurları; Kadıköy ilçesi Minibüs Caddesi'nde kağıt toplayan çocuğa müdahalede bulundu. 5 zabıta memurunun, çocuğu kağıtların içinde bulunduğu büyük çuvalın yanından uzaklaştırmak için sert müdahalede bulunması dikkat çekti.

Zabıta memurları, kağıt toplayıcısını karga tulumba zabıta ekip otosuna bindirdi. 3 zabıta memurunun araçtan inmeye çalışmak isteyen çocuğu güçlükle aracın içine yeniden bindirdi.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ TEPKİ TOPLADI

İki aracın kağıt toplayıcısı aldıktan sonra hareket ettiği görüldü. Zabıta memurunun, kağıtların bulunduğu çuvalı çocuğa müdahale ettikleri yerde bıraktığı görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta memurlarının ellerinde eldiven ve maske kullanırken; maske kullanmayan çocuğa müdahalesi tepki topladı. Söz konusu olayın dün gerçekleştiği öğrenildi.

YORUMLAR 33
  • vatansever /ordu 3 yıl önce Şikayet Et
    efferiiiimmmmmmmmmmmm ne zabitaymış 5 kişi bir çocuğa saldırıyo adam gibi konuşarak çözüm varken yazıklar olsun
    Cevapla
  • kybalion 3 yıl önce Şikayet Et
    zabıta'nın gözaltı yetkisi mi varmış?
    Cevapla
  • Gündelikçİler 3 yıl önce Şikayet Et
    Günlük yevmiyesini verseydiniz bari.
    Cevapla
  • YASİN 3 yıl önce Şikayet Et
    bunuda chp ile imamoğlu yaptı demi. o geldi ondan dolayı olmuştur. kesin. allah bilir kaç yıllık zabıtalar akp zamanında alınan zabıtalar onlar ama ihaleyi chpye yükleyin. utanmazlar sizi
    Cevapla
  • Ekrem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara Süleyman Çakır'ın Kurtlar Vadisi dizisinde ki zabıtayı yaralama sahnesini izleteceksin. Ülkemin kolluk güçleri şaşırmaya başladı. Kimi sokağa çıkma yasağının bitimine 5 dakika kala cezai işlem uygular; kimi kağıt toplayan fukarayı hırpalayarak ekip aracına bindirir. Ne oluyor kardeşim?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi