HDP'li vekiller güldü evlat nöbetindeki aile sinir krizi geçirdi!

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde 241 gündür evlat nöbetini sürdüren aileler, HDP’li vekillerin sessizliğine dayanamayarak açıklama yapmasını istedi. Bu sırada parti binasında bulunan şahısların kendilerine güldüğünü gören aileler sinir krizi geçirdi.

GİRİŞ 30.04.2020 13:56 GÜNCELLEME 30.04.2020 15:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019'da farklı kentlerden Diyarbakır'a gelerek oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 241'inci gününe girdi.

 

 

241 gündür HDP önünde oturma eylemlerini sürdüren aileler, HDP'li vekillerin sessizliğine dayanamayarak kendilerine açıklama yapmalarını istedi. Bu sırada parti içerisinde bulunan şahısların kendilerine güldüğünü gören aileler, sinir krizi geçirdi. 

 

 

Sağlık ekipleri sinir krizi geçiren aileleri sakinleştirdi. 

YORUMLAR 5
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Karşındaki insanın acısı seni güldürüyorsa dünyada senden daha zalim kim olabilir? Evlat nöbetindeki ailelere ne hikmetse chp, ip, sp hiç ağızlarına almazlar. İyi parti hdp ye boş boş atıp tutacağına bu aileleri ziyaret et. Edemezsiniz, atıp tutmanız bir şovdan ibaret.
    Cevapla
  • özlüsöz 3 yıl önce Şikayet Et
    madem bu kadar eminler Cumhuriyet savcılığı neden soruştur muyor? kişilere yönelik değil kişiler gelir geçer O Sisteme yönelik soruşturma olacak. bu ülkede; zarar veren hep en az cezayı alıyor, zarara uğrayan en çok cezayı çekiyor.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık bu insanlara bütün partilerin bu çağrıya kulak verip bu insanların hakkını koruması gerekiyor.Bu lanet terör örgütü yüzünden ya bu vatanın evlatları şehit oluyor yada kandırılıp devlete millete kansızlık ettiriliyor.kısacası insanımızı yitiriyoruz.
    Cevapla
  • Alaaddin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara insan kaçakçılığından işlem yapılmalı.
    Cevapla
  • JAX 3 yıl önce Şikayet Et
    son gülen iyi güler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır