CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, skandal açıklamasında “Önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde… İktidar değişikliği değil bir sistem değişikliğine gidişatı görüyorum ve böyle olacaktır” ifadelerini kullandı.

Canan Kaftancıoğlu, Halk Tv'de canlı yayın esnasında skandal açıklmada bulundu. Kaftancıoğlu, iktidarın ülkeyi hiç iyi bir yere götürmediğini iddia ederek, "Bu da önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde.. Bu ülkenin gerçekten halkın gözü açıldı" ifadelerini kullandı. Sabah'tan Kenan Kıran'ın haberine göre; Kaftancıoğlu, "İktidar değişikliği değil bir sistem değişikliğine gidişatı görüyorum ve böyle olacaktır" iddiasında bulundu.

"İKTİDAR DEĞİŞİKLİĞİ DEĞİL BİR SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK"

Canan Kaftancıoğlu, televizyonda canlı yayınlanan 'Sözüm Var' programında Şirin Payzın, Murat Sabuncu ve Levent Gültekin'in sorularını yanıtladı.

Kaftancıoğlu, şunları söyledi:

"Şöyle bir gerçeklik var ki, bu korkuları, bu savrulmamaları, bu akılla değil öfkeyle, hırsla, egoyla, bir kişinin aklıyla iş yapmaları iktidarı hiç iyi bir yere götürmüyor. Bu da önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde.. Bu ülkenin gerçekten halkın gözü açıldı. Kimin kendisine hizmet için uğraştığını, çaba gösterdiğini biliyor. Kimin de böylesi bir dönemde dahi neyle uğraştığını görüyor. Şöyle söyleyeyim. Bir iktidar değişikliğine hatta ben size daha ileri bir şey söyleyeyim. İktidar değişikliği değil bir sistem değişikliğine gidişatı görüyorum ve böyle olacaktır"

ÖZGÜR ÖZEL DE DARBE İMALI SÖZLER SÖYLEMİŞTİ!

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de, darbe imalı açıklamalarda bulunmuştu:
"Saray rejiminin, saray düzeninin sonu geliyor. O son bu Atatürk'ün kemiklerini sızlatacak bütün bu atamaları.. Bütün bu liyakatsizliklerin de sonunu getirecek. Herkes şunu bilsin bütün devlet memurları. Görevini devlet memuru gibi yapan devlet memurları… Hangi ülkeye hizmet ettiğini bilen çok değerli bürokratlar hiç korkmasınlar. Türkiye Cumhuriyeti devleti gelir, saat gibi işlemeye başlar. O saatin en kıymetli çarkları siz olursunuz. Eğer koltuğunuza liyakatle oturdunuz, devletinize sadakatle çalışıyorsanız.".

Kaynak: Sabah

Yorumlar 453 Yorum Var
  • Serkan 28.05.2020 12:20
    "Hangi ülkeye hizmet ettiğini bilen memurlar..." Bize anlatılan yakın tarihimiz yanlış. Maalesef mikletimize hizmet etmek iateyenler öldürülüyor asılıyor sürülüyor... korkutuluyor
  • Mongol 28.05.2020 11:30
    Manyakmisinis ne Beş yılda sekiz seçim yetmedimi yarın gelir CHP ekonomi bitmisder ne zaman Türkiye de ekonomi iyiydi ve
  • Ali 28.05.2020 10:01
    Buna vurun 100 milyar dolar ceza serbest konuşacaksa hakim avcılar zavallı halk için mi konuşacaklar
  • Emir 25.05.2020 12:16
    Allah sizi ıslah etsin.
  • Elazığlı 25.05.2020 09:01
    Canan kaftancıoğlu gercekten türkmüsün yada türk kanı olacağından şupheliyiz gecmişini bilmek isterdim yunanmı ermenimi
Daha fazla yorum görüntüle