Nihat Hatipoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen iftar programına video gönderen mezarcı, başından geçen ilginç bir olayı anlattı. Mezarcının anlattıkları ekran başındakilerin tüylerini diken diken etti.

ATV ekranlarında yayınlanan 'Nihat Hatipoğlu İftara Doğru' programına video gönderen bir mezarcının anlattıkları ekran başındakilerin tüylerini diken diken etti.

"YILAN ORAYA KISILIP ÖLMÜŞ"

30 yıldır mezarcı olduğunu belirten vatandaş, bir gün mezar yaparken büyük bir yılan gördüğünü belirterek "Mezarın yarısına kadar girmişti. Oraya kısılmış ölmüş. Deliği biraz genişleterek yılanı çıkartım. O esnada mezardaki kadının kefenini de gördüm. Öldüğü 5 sene olmasına rağmen kefeni bembeyaz, tahtaları bile çürümemiş. Onu görünce çok duygulandım ve mezar başında uzun süre ağladım" dedi.

"ABDESTSİZ YERE BASMAZMIŞ"

Bu olaydan sonra kadınla ilgili detaylı bir araştırma yaptığını belirten mezarcı, "Kadın, abdestsiz yere basmazmış. Kocasının önünü kesinlikle kesmezmiş. Elinden geldiğince de fakir fukaraya yardım etmiş" şeklinde konuştu.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • dagguvrcini 05.05.2020 23:42
    Arkadaşlar, kimse Müslüman zengin olmasın fakan demiyor. Küçük sadakalar büyük felaketlerden korur, illaki birine yardım için çok zengin olmaya gerek yok. Gönülden verilen bir selam bile sadaka sayılır. Rabbim hepimizi veren ellerden, derde deva olanlardan kılsın, bizlere hayır işlri için fırsatlar versin inşallah. Amin.
  • takavit 05.05.2020 22:46
    galip burda anlamadigin birseyvar rapbenayi bunlar hepbana diye okurlar musluman biriktirmesin fakir olsun yani biriktirme bize ver biz biriktiririz sizin yerinize musluman biriktirirse bunlara dusmezzzzz
  • Erdem 05.05.2020 22:30
    Müslüman çok kazansın ama kazancının hakkını versin. Kazancı oranında belki sadaka veriyordur. Bilemeyiz. Bize düşen hüsnü zan yapmak, özellikle de salih kimseyelere karşı. Neden imrenmiyoruz arkadaşlar ya? Şu ülkenin sırtında milyarlarca dolar kazanıp zekat bie vermeyen zenginler varken böyle adamları tenkit ettmeye sıra bile gelmemesi lazım.
  • Galip 05.05.2020 19:54
    Yahu anlamak çok zor Müslüman para kazanmasın fakir olsun.Helal kazanç olduktan sonra bütün Müslümanların zengin olması gerekir. Zengin olmak sanki müslümana yasak. Müslümanın fakir olması asıl kötü olan .Böyle şey mi olur.
  • muhammet 05.05.2020 16:32
    Allah senden razı olsun bu topluma hz peygamberi ve sahabeyi sevdiren elbetteki sensin
Daha fazla yorum görüntüle