CHP'den mermili tehdide suç duyurusu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte partinin önde gelen isimlerine ve HDP Genel Merkezi'ne mermi fotoğrafıyla ölüm tehdidinde bulunan Mehmet Emin Göç hakkında AK Parti kesin ihraç talebiyle disiplin süreci başlattı, CHP de suç duyurusunda bulundu

CHP'den mermili tehdide suç duyurusu
CHP'den mermili tehdide suç duyurusu
GİRİŞ 04.05.2020 19:04 GÜNCELLEME 04.05.2020 19:05
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

AK Parti Kadıköy Gençlik Kolları üyesi Mehmet Emin Göç, Twitter hesabında ölüm tehdidinde bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu ve HDP Genel Merkezi'ni etiketleyen Göç, bir kavanoz mermi fotoğrafı paylaşarak "Reis'e bir şey olur ya da darbe olursa önce sizi öldürürüm" dedi.

 

 

AK PARTİ DİSİPLİNE SEVK ETTİ

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, Twitter'dan bir açıklama yaparak Göç'ün parti üyesi olduğu ancak bir unvanı ya da görevi bulunmadığını bildirdi. Açıklamada "Şahsın yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı sebebi ile hakkında partimiz yetkili organlarınca parti üyeliğinden kesin ihraç istemli olarak disiplin süreci başlatılmıştır. Şahsın kişisel olarak yapmış olduğu sosyal medya paylaşımının partimiz ile herhangi bir ilgisi olmayıp, söz konusu paylaşımın, her zaman ve her alanda hukuk kuralları içerisinde hareket eden ve demokrasiden yana olan partimiz tarafından da kabul edilmesi mümkün değildir" denildi.

CHP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

 

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik de Twitter'dan yaptığı açıklamada "Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden Mehmet Emin Göç (ve aynı zamanda onu azmettirenler) hakkında; 1- Silahla Tehdit, 2- Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik Suçlarından hazırladığımız şikayet dilekçesini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına sunduk. Densizliğin hesabını soracağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 56
  • Ruhi 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynı hareketi Kemal'den de bekliyoruz. Al Bakalım Üsküdar ve İstanbul Başkanlarını görevden. Ama nerde o yürek sizde. Birde madalya takarsınız elemanlarınıza.
    Cevapla
  • selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında adam doğru söylemiş. Adamın sözlerinin altına imzamı atıyorum. Hadi millet bu adama sahip çıkalım.
    Cevapla
  • Hayat Okuldur. 3 yıl önce Şikayet Et
    CHPKK, Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanının evini röntgenleyen,evin fotoğraflarını çeken şahsa sahip çıkmadı mı? Vatandaş artık; bu yalanlara, iftiralara, ihanetlere hükümet kadar sabırlı değil. Çözümü vatandaşa bırakırsan bu tür vakalar olacaktır.
    Cevapla
  • ercü 3 yıl önce Şikayet Et
    AK Parti bu arkadaşı mahkemeden önce asar, chp olsa ne yapardı? Sahip çıkardı.
    Cevapla
  • dfss 3 yıl önce Şikayet Et
    görecezzz
    Cevapla
  • AYNEN 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Cevapla
  • yusuf özçiftçi 3 yıl önce Şikayet Et
    evet aynen
    Cevapla
  • zzz 3 yıl önce Şikayet Et
    darbe tehdidi yapanlara bir şey yok adam nazikce bir şey söylemiş olursa demiş hemen ayağa kalkılıyo bu kadarda olmamalı canım önce darbe diyenleri içeri alsınlar bakalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi