Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, katıldığı televizyon programında CHP'nin ve Veli Ağbaba'nın iftiralarına tokat gibi cevaplar verdi. Selçuk Bayraktar, ''40 metrekare bir odada 10 sene yaşadım. Damat olduktan sonra Zeytin Dalı Harekatında hangarda 4 ay yattım.'' ifadelerini kullanırken sesinin titrediği görüldü. Bayraktar, CHP'liler tarafından iftiraya uğrayan T3 Vakfı ile yapılan çalışmaların reklamını yapan Ekrem İmamoğlu'na da bu iftiralara karşı tekzip çağrısında bulundu.

''BİZ BELEDİYE'Yİ BİR KAMU KURULUŞU OLARAK GÖRDÜK''

Biz vakıf olarak biz bu prensiple kurulduk. Vakfımızın misyonu gereği, zaten bu işlerin hepsi büyük parayla yapılmaz, yapılmıyor. Büyük inançlarla, büyük motivasyonlarla yapılır. Siz toplumdal dönüşümü hedefliyorsunuz öncelikle kendi ekibinizle birlikte etrafınızdaki halkaları dönüştürmeniz lazım. Hangi doğrultuda? Milli Teknoloji Hamlesi ideali doğrultusunda.
Yer de istemedik. Zaten yer var. Biz belediyenin yerlerinde eğitim veriyoruz. Biz belediyeyi bir kamu kuruluşu olarak gördük. O yüzden AK Parti'den CHP'ye geçtiğinde de farklı bakmadık.

''İSTEDİK Kİ GELSİN BİR UÇAĞA DOKUNSUN ÇOCUK''

İBB, on binlerce öğrenci getirdi TEKNOFEST'e. Ben emek vermişim, ben de o da destek veriyor. Kimin için yapıyoruz? İmkanı olmayan çocuklar için. Zaten imkanı olanlar bu eğitimlere ulaşırlar bir şekilde. TEKNOFEST'e 1 milyon 750 bin kişi geliyor. Oradaki rüzgar tüneli etkinliği de ücretsiz, giriş de ücretsiz.

Hatta taşıma bile ücretsiz olsun diye seferber olduk. Gelsin bir uçağa dokunsun, görsün bir çocuk belki ilerde ülkenin uzay programında çalışacak en imkansız çocuk.

''BİZ HAYATIMIZI KOYMUŞUZ...'' DERKEN SESİ TİREDİ

Bütün bu ruhla yapılıyor bu işler. Ondan sonra tutuyorsunuz siz karalamaya kalkıyorsunuz. Bu insanın çok ağrına gidiyor. Ben, açıkçası kendi adıma değil ama temsil ettiğim bu genç kardeşlerim adına çok üzülüyorum. Onların da aileleri var, eğitim gören çocuklar var. Bunlar ümit bağlamışlar, belki bu çocuklar İHA SİHA yapacak.

Biz hayatımızı koymuşuz, vakfetmişiz adeta İHA SİHA için. Benim 4 senem güneydoğuda geçti, 40 metrekare bir odada 10 sene yaşadım.

''ZEYTİNDALI HAREKATINDA HANGARDA 4 AY YATTIM''

En son damat olduktan sonra Zeytin Dalı Harekatında hangarda 4 ay yattım. Kabinde, konteynırda uçağın başından 100 metre uzaklaşmadım.

Ondan sonra siz tutuyorsunuz diyorsunuz ki sen şöyle yaptın böyle yaptın. Ya ben para verdim, emek verdim. Paranın da kıymeti yok ki. Ruhunu koymuşsun bu işe, bu çocuklar da koymuş. Sen tutuyorsun, oturduğun yerden kirli siyasetine alet etmeye kalkıyorsun. Biz de bunun üzerine çağrıda bulunduk. Dedik ki, burada bir hukuksuzluk varsa, biz bu işi belediye ile ortak yapıyoruz.

''BİZ BUNA İFTİRA DİYORUZ''

Yani Ekrem İmamoğlu'nun, CHP'li Belediye Başkanı'nın başkan olduğu İstanbul Belediyesi ile ortak yapıyoruz. Bir hukuksuzluk varsa bir kere iki taraf da yanlış yapıyor. Böyle bir şey yok ama alınan bir destek de yok. Eğer bir suç varsa, madem partilerinin CHP'nin Genel Başkan Yardımcısı diyor ya bu kadar paralar vakfa verildi. Varsa bu İBB ile beraber yapılıyor.

Biz buna iftira diyoruz. Dedik ki, İmamoğlu'na çağrıda bulundum. Lütfen bu iddiaları tekzip edin. Etmeyecekseniz iki sebepten olabilir. Bir, siyasi olarak oraya mecbur kalıyorsunuzdur, çünkü beraber yapıyoruz bu hizmeti. Zaten mahkemeye vermişim. Bu yeni yazdığı şeyleri de ilave delil olarak mahkemeye sunacağım.

Ya da seçim öncesi bu iftiralara sessiz kaldı. Sonrasında buradan çok yakın zamanda dene-yap atölyelerinde pandemi kapsamında genç kardeşlerimiz orada siperlik yaptılar. Onun reklamını yaptı Twitter hesabınnda. Bir taraftan pozitif anlamda reklamını yapıyor, bir taraftan da iftira maruz kaldığında sessiz kalarak burada da siyasi gayri samimi durum ortaya çıkıyor. Bizim bunu kaldırabilmemiz mümkün değil, biz de dedik ki şayet açıklama gelmezse protokolü feshediyoruz. Ben de arkadaşlarımla konuştuk, bundan sonra da bu protokol feshedilecek.

Yorumlar 178 Yorum Var
  • şahin 08.05.2020 16:23
    bu iftiralar ile iyiliği, milliyetçiliği, inancı, vb.....güzel hasletleri baltalamak ve vefalı güzel insanları küstürmek sindirmek istiyorlar. geri adım atılmamalı yoksa ekmeklerine yağ çalmış oluruz. . Kim bu ülke için güzel şeyler yapıyorsa dualarımız onlarla. bu toprağın üstü olduğu gibi altı da var yani ahiret var.
  • Hüseyin saltan 08.05.2020 16:18
    sen yoluna azimle devam et gariplerin çocuklarını beledye dışında bir yer açarak eğit allah seninle gariplerde seninle ömrün uzun olsun seni tarih yazacak alçak vatan hainlerinide nefretle anacaktır
  • ali yazıcı 08.05.2020 16:12
    Bunların ağababaları tıkır tıkır işleyen uçak fabrikasın batırmadılarmı o gün uçaklarımız yapılmaya devam etse idi bu gün uzay mekiği bile yapardık,ingiltereye verilen tahüt neticesi bu gün dahi chp her yeniliğe her buluşa karşıdır çünkü karşı gururbr olarak kurulmuştur öylece kalacaktır çünkü beyinler fosilleşmiştir.
  • Yeni 08.05.2020 08:27
    Sizin yaptığınız işleri anlamak için kapasiteleri yok, tek anladıkları PKK ya değiyor mu ucu ... değiyorsa kötüdür.. Allah fırsat vermesin onlara. Sizinle gurur duyuyorsunuz. Kabul olmuş duasınız..
  • yavuzhan 08.05.2020 06:31
    Rabbim ömrünü uzun etsin Allah seni bu millete bağışlasın Eniste
Daha fazla yorum görüntüle