Balık tutarken suya düşen kuzenler ölü bulundu

Denizli’deki Akçay Deresi’nde, serpme ağ ile balık avlamaya çalışırken suya düşüp, akıntıya kapılarak kaybolan Mehmet Onluk (32) ve kuzeni İbrahim Onluk’un (21), arama kurtarma ekiplerince 1 saat sonra cesetleri bulundu.

Balık tutarken suya düşen kuzenler ölü bulundu
Balık tutarken suya düşen kuzenler ölü bulundu
GİRİŞ 07.05.2020 20:50 GÜNCELLEME 07.05.2020 20:50

Olay, saat 15.30 sıralarında Kale ilçesinin Muslugüme Mahallesi ile Muğla merkeze bağlı Çamurluk Mahallesi arasında iki ilin sınırını ayıran Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü altındaki Akçay Çayında meydana geldi. 

Balık tutmak için bir araya gelen 6 arkadaştan Mehmet Honluk ile İbrahim Honluk, çaya serpme ağ attıkları sırada bilinmeyen nedenle bir anda suya düştü.

İki kuzen, suda kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı arama kurtarma ekibi ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çaya gelen itfaiyenin balık adamların yaptıkları yaklaşık bir saatlik çalışma sonucunda Mehmet Onluk ve kuzeni İbrahim Onlukun cansız bedenine ulaşıldı.

İki kuzenin cesetleri sudan çıkartılırken, yakınları sinir krizi geçirdi.

Savcının incelemesinin ardından Mehmet Onluk ve kuzeni İbrahim Onlukun cesetleri otopsi için Kale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!