Çarpıcı yazı: FETÖ'nün mide bulandıran ilişkileri

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, bugünkü yazısında FETÖ'nün kirli ilişkileriyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Örgütün mide bulandırıcı ilişkilerini anlatan Şener, FETÖ'nün sosyal medya üzerinden yürüttüğü algı operasyonlarına ilişkin de önemli bilgiler verdi.

Çarpıcı yazı: FETÖ'nün mide bulandıran ilişkileri
Çarpıcı yazı: FETÖ'nün mide bulandıran ilişkileri
GİRİŞ 08.05.2020 18:00 GÜNCELLEME 08.05.2020 18:00
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, bugünkü yazısında FETÖ'nün kirli ilişkileriyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Şener'in "Şeytanın oyuncakları" başlıklı yazısı şöyle:

 

 

Yıllardır FETÖ’nün yalanlarını anlatıyorum. Kullandığı en büyük silahın yalan olduğunu, kılıktan kılığa girdiğini,

FETÖ’nün kendisinden başka her şey haline dönüştüğünü, elebaşı Gülen’in “Hava gibi olacaksınız, sizin varlığınızı bilecekler, soluyacaklar ama yakalayamayacaklar” diyerek örgütü kurduğunu...

 

 

En son 15 Temmuz 2016’da “Atatürkçü” kılığına büründüler ve Atatürk’ün sözünden yola çıkıp “yurtta sulh konseyi” kurarak darbe tezgâhladılar.

Her dönemde yalanlarıyla kandıracakları ve kullanacakları birilerini buldular.

15 Temmuz’dan sonra da renk değiştirerek aynı şeyi yaptılar.

Kamuoyunda kanaat önderliği yapan bazı siyasetçiler ve gazeteciler FETÖ’nün bu yüzünü umursamadılar, görmek istemediler.

ŞEYTANIN İŞLERİ

Aslında biliyorlardı!

Çünkü iktidardan kurtulmanın yola şeytanla işbirliği yapmaksa ona da hazırdılar. Elbette, şeytan da boş durur mu? Hemen yeni görüntülerle ortaya çıktı. “Muhalifim” diyen ne kadar gazeteci, siyasetçi varsa çoğunu aldattı, kimileriyle de işbirliği yaptı, onları kullandı. Onlar şeytanı kullandıklarını zannederken, şeytan onları kullandı. Yalnız kullanmakla kalmadı, yalanlarla ruhlarına da girerek onları şeytanlaştırdı.

UYARDIM, UYARDIM...

Böyle olmasın, şeytanın oyuncağı olmasınlar diye iki yıl önce bir kitap yazdım.  Adı: ‘Şeytanın Kara Kutusu’ (Destek Yayınları 2018)

Tek amacım vardı: Uyarmak...

2007’de öldürülen gazeteci Hrant Dink cinayetinden sonra yazdığım ‘Dink Cinayeti ve İstihbarat Yalanları’, ‘Ergenekon Belgelerinde Fetullah Gülen ve Cemaat’ kitaplarım gibi... Tek derdim, masum bir insanı katledecek kadar gözü dönmüş bu şeytani yapılanmaya karşı dikkat çekmekti.

‘Şeytanın Kara Kutusu’ kitabımın amacı da benzerdi. O yüzden kitabı okumasalar bile sadece arka kapağına yazdığım şu satırlara göz atsalar, belki uyanırlar diye umuyordum:

“Emniyet Mahrem Yapılanması Raporu ilk defa bu kitapla gün yüzüne çıkıyor. Raporu okuduğunuzda ve örgütün yeni ‘renklendirme’ stratejisini öğrendiğinizde tehdidin hâlâ devam ettiğini ve ne kadar dehşet verici olduğunu göreceksiniz. Şeytani örgüt FETÖ, tekrar ele geçirmek istediği devlete karşı savaşmak için ‘renklendirme’ stratejisine geçti. İlim Yayma Cemiyeti, Milli Görüş, MHP, BBP, CHP, AKP ve SP yanında Nakşi, Kadiri, Halveti, Nur cemaatleri; Erenköy, Çarşamba, İslamoğlu gibi tarikatlara sızıyor, toplumsal örgütlenmelerin içinde, medyayı, gazetecileri, siyasetçileri parmağında oynatıyor. FETÖ’nün tüm bu planları, örgütün ‘Emniyet Mahrem Yapılanması’ arşivinden çıktı; yani şeytanın kara kutusu açıldı.”

HER RENK ŞEYTAN

Tüm belgeler, FETÖ’nün Emniyet Mahrem Yapılanması arşivinden çıkmıştı. Pensilvanya’ya örgüt elebaşına gönderilen raporlar ve planlar da içindeydi. Ve örgüt, “renklendirme” adını verdiği stratejiyle legal illegal tüm sivil toplum kuruluşlarına, dernek ve vakıflara, partilere sızma kararı almıştı. AKP’li, CHP’li, MHP’li, HDP’li, tarikatçı, Atatürkçü, solcu, sağcı, muhalif kılığına bürünen FETÖ’cülerin siyasette ve medyada gazetecileri parmağında oynattığını örnekleriyle açıkladım.

Ve o kitapta bir sosyal medya hesabından bahsettim: @kacsaatolduson.

Kitabımda yer vermiştim, FETÖ elebaşına gönderilen bir raporda örgütün sosyal medyadaki yapılanması şöyle anlatılıyordu:

SOSYAL MEDYA

Efendim birim olarak hesaplarımız genelde muhalif olarak sol ve ülkücü hesaplardan oluşmaktadır. Ayrıca aktrol hesaplarımızda genel hesaplarımızın yüzde 30’unu oluşturmaktadır.”

İşte o “muhalif” görünümlü hesaplardan birisi de @kacsaatolduson idi.

Ve profil resmi olarak da Atatürk’ün vefatını gösteren 9’u 5 geçe durmuş bir saat kullanıyordu.

Yazdığım kitapta yer alan raporda bu hesabın etkinliği konusunda FETÖ’cüler şunları yazmıştı:

“Aktrol olup da tweet atan hâkimin ortaya çıkarılması hadisesi ve CHP Genel Başkan Yardımcısı’na bildirilmesi (Kaçsaatoldu yaptı).”

MİDE BULANDIRICI İLİŞKİLER

Köşemde yazdım, Twitter hesabımda anlattım. Ama olmadı, 1 milyona yakın takipçiyi arkasına taktı ve inanılmaz yalanlarına, algı operasyonlarına alet etti. Nihayet o hesabı en etkili şekilde kullanan ve daha önce de Emniyet mahrem imamı olarak FETÖ örgütü yöneticiliğinden tutuklanan Hüseyin Yılmaz isimli şahıs Gaziantep’te yakalandı. 34 sayfayı bulan ifadesinde, hesabı nasıl açtığını, örgütün talimatıyla hangi mesajları yazdığını, kimlerle, hangi siyasetçilerle, medyacılarla işbirliği yaptığını tek tek anlattı.

Böyle bir FETÖ’cüye muhtaç hale gelmiş olan partilerin, siyasetçilerin, medyacıların halini okudukça midem bulanıyor. Yalana ve operasyona bu kadar mı teşne olunur... Hani siyaset halka hizmet, gazetecilik halka bilgi vermekti. Meğer algı operasyonu aracıymış bunlar için.

Ben onları ‘şeytanın kara kutusu’ konusunda uyardım, onlar şeytanın oyuncağı olmayı seçtiler.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 21
  • YALNIZ ADAM 3 yıl önce Şikayet Et
    peki ahirette nasıl inkar edeceğiz şimdi bu domuz fetö kendini bir halt zannediyor firavun nemrut ebu cehil ve nice kendini bir halt zanneden günah batağında TEVBE ŞEHADET getiremeden geberip gittiler burda şu çok önemli bakın fetö denilen domuz İSLAMİYETİ KURANI KERİMİ kullandı şeytanca planlarına ama YÜCE BÜYÜK CENABI ALLAHI unuttu burda söylüyorum fetö domuz suretinde geberecek fetö nün ahiretteki yeri CEHENNEM dir kendini peygamber alim evliya diye mürüt toplamış hz. İSA as. bildirdi benden sonra KAİNATIN EFENDİSİ PEYGAMBER EFENDİMİZİ müjdeliyor ve başka gelmeyecek diyor peki kafir domuz fetö ve fetöcüler nasıl KURANI KERİM okumuş ve neye kime hangi niyete NAMAZ KILMIŞLAR
    Cevapla
  • YALNIZ ADAM 3 yıl önce Şikayet Et
    yalanda dünyada günah batağına batmış her yerimiz haram fışkırıyor helal yemeyi az bulup haramdan zevk alır CENABI ALLAHI unutmuş şeytanın kölesi olmuş biz aciz günah batağında yüzen ÖLÜMÜ TEVBEYİ ŞEHADETİ unutmuş HARAM HELAL DEMEDİM VER ALLAHIM BEN YEMEDİM hesabı güdüyoruz peki sorarım size biz günah içinde yüzen insanoğlu mahkemeyi kübrada CENABI ALLAHA nasıl hesap vereceğiz şimdi kameralar var bir saniyede her şeyi siliyor peki sağ ve sol tarafımızda 2 melek var kimse görmüyor heryeşi saniye saniye kayıt yapıyor yalan dünyada inkarcı oluruz bunu her insan yapıyor malum
    Cevapla
  • samsunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya görüşünü paylaşmıyorum ama büyük adamsın... iyi ki varsın.. keşke Uğur Mumcu da olsaydı... Hablemitoğlu da olsaydı... bizi mükemmel aydınlatıyorsunuz... gönülden teşekkürler..
    Cevapla
  • ali elgün 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben de her ortamda bunların her kılığa gireceğini defalarca dile getiriyorum...ŞU ANDA SÜLEYMANCILARIN İÇİNDE TAM YUVALANMIŞLAR....DEVLETİMİZİN BU İYİ BİR EL ATMASI LAZIM....ama her kılığa giriyorlar...her biri en az 20 trol hesapla sanal alemde mesai yapıyorlar...aman ha.. yurt dışında olanlarda korona sebebiyle sahte evraklarla giriş yapıyorlar..aman ha..!!
    Cevapla
  • Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah bize yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"