SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, katıldığı bir canlı yayında CHP'yi yerden yere vurdu. Bayrakçı, CHP'nin yanlış yönetildiğini belirterek, '25 senedir yüzde 25 alıyorsun. Yeter, yüzde 25'i artık rüyamda görmeye başlayacağım" dedi.

SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, CNN Türk'te katıldığı programda darbe tartışmalarına ilişkin konuştu.

Hakan Bayrakçı, "25 senedir yüzde 25 alıyorsun. Bu yüzde 25'i arttıracak adamları partiye getirmiyorlar. Oy oranını aynı oranda tutan adamlar partide görev alıyor. Gece, gündüz yüzde 25 alıyorsunuz. 3 puan fazla alsın diye seçmen ve delegeler ölüp ölüp diriliyor. 25'i neredeyse rüyamda göreceğim. Bu adamlar orada olduğu sürece yüzde 26'yı göremezler. Üzülüyorum" dedi.

İNCE'NİN "YENMİŞ DE YENMİŞ" SÖZLERİ AKILLARA GELDİ

Bayrakçı'nın 'yüzde 25' çıkışı CHP'li Muharrem İnce'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile koltuk yarışına girdiği dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferlerini sıralayarak, "Çıkmışsın yenmiş, yenmiş de yenmiş" sözleriyle yaptığı eleştiriyi akıllara getirdi.

Yorumlar 146 Yorum Var
  • MEHMET 27 11.05.2020 00:45
    Rabbim kıyamete kadar iktidar yüzü göstermesin bunlara inşallah... Nankörler.
  • starr 10.05.2020 02:34
    Şer odakları ne yaparsa yapsın, ne yalan derse desin reisi yolundan döndüremez. O dünya lideridir. Mazlumun yanındadır.
  • Hakan 10.05.2020 01:59
    Aslinda milletimiz arasinda yuzde 25 hain yok ama hainlere aldanan mualesef var. Kardesim milletin yuzde 60 uyandi cok sukur....
  • oraloğlu 10.05.2020 01:42
    nasihat ve bilgilendirme: adam haklı...... müşahade yakin ehli.
  • ismet 61 10.05.2020 00:35
    CHP diyib geveleyin durun ölmüş kıratın nallarından bahsetmeyin.Bırakın genç nesillere çalışsın.CHP’nin yönetim kurulu toplantıları ve koltuk sefası içraat yok bu ülkeye yalan dolan iftira fitnelik hırsızlık ne ararsanız var yazmaklan bitmez.CHP’eyi rayına oturdaçak T.C.Vatandaşı olması şart helâl süt emmiş öz ve öz Türk olmalı.HDP PKK YPG lı vatan hainleri yorgo haydoro mayko olmamalı.Bu CHP oyunu verenlerin hepsini “DNA”Doku analizden geçirilmeli bunların Doku bozukluğu var.Meçliste yemin etmekle iş bitmiyor,İnançları yokki Allah sizin belânızı versin İnişallah.Ne Mutlu Türrküm Diyene.Demeyen ilkeri yoka sayan bu mahlukalar defolsun Meçlisten sizi görmek istemiyoruz.
Daha fazla yorum görüntüle