Ahmet Hakan'dan dikkat çeken tespit: Selçuk Bayraktar'ın özeti bu!

Önceki akşam Tarafsız Bölge'de Selçuk Bayraktar'ı konuk eden Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü yazısında izlenimlerini anlattı. Hakan, "İdeal sahibi olmak ve o ideal doğrultusunda hiç durmadan çalışmak... Selçuk Bayraktar’ın özeti bu" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 09.05.2020 16:35 GÜNCELLEME 09.05.2020 16:48
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Önceki akşam Tarafsız Bölge'de Selçuk Bayraktar'ı konuk eden Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü yazısında izlenimlerini anlattı. Ahmet Hakan'ın bugünkü köşe yazısından ilgili bölüm şöyle: 

 

 

Geçen akşam Tarafsız Bölge’de Selçuk Bayraktar’ı konuk ettim. Hayatımda ilk kez gördüm Bayraktar’ı... Önyargısız bir şekilde kendisini gözlemledim... Notlarımı aktarıyorum:

- Ekranda konuşurken samimiyet de samimiyetsizlik de... Çarpan etkisiyle yansır izleyiciye... Selçuk Bayraktar’ın olağanüstü samimiyeti, çarpan etkisiyle yansıdı izleyenlere...

 

 

*

- Apaçık haksızlığa ve iftiraya uğramışlarda... Öfke, kırgınlık ve isyan aynı anda, aynı oranda yükselir. Selçuk Bayraktar’dan yükselen öfkenin de kırgınlığın da isyanın da arkasında bu vardı.

*

- Bir geleneğe yaslanmak acayip güç verir insana... Kendisini Cezerilere, Hezarfenlere, Nuri Demirağlara, Devrim otomobillerine bağlıyor Selçuk Bayraktar. Bütün gücünü oradan almaya çalışıyor.

*

- İdeal sahibi olmak ve o ideal doğrultusunda hiç durmadan çalışmak... Selçuk Bayraktar’ın özeti bu... Kurduğu her cümlenin en başına “milli teknoloji hamlesi” ifadesini yerleştirmesinin nedeni de bu.

*

- Kısa ve uzun Türkiye tarihi, bir şeyler yapmak isteyenlerin önlerinin kesildiği tarihtir... Selçuk Bayraktar, işte bu tarihi değiştirmek istiyor. İftiraya uğradığı anda da “Yoksa tarih yine tekerrür mü ediyor” diye düşünüyor. Öfkesi biraz da bundan...

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 50
  • birharpi 3 yıl önce Şikayet Et
    Keşke daha fazla damadı olsa
    Cevapla
  • Nezih 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşaallah.Resmen "atom karınca"
    Cevapla
  • Ahmet G. 3 yıl önce Şikayet Et
    Sunuculuk Yapandan da teknik heyetten de Allah razı olsun
    Cevapla
  • Gümüşhaneli 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunu açık etsin inşallah
    Cevapla
  • Çetin 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok büyük destek verilmeli hemde. Sayesinde Türkiye askeri açıdan çağ atladı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki