Kuşları çalındı: Bulana 10 bin TL vereceğim

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Erkan Kanşırayın Belçikadan getirdiği Waterslager Malinua cinsi 16sı dişi 8i erkek toplam 24 kuşu, evinin balkonundan kafesiyle birlikte çalındı. Kuşlarını bulana 10 bin TL ödül vereceğini belirten Kanşıray, "Kuşlarım hepsi şampiyon kuşlar. Maddi değeri 70 bin lira" dedi.

Kuşları çalındı: Bulana 10 bin TL vereceğim
Kuşları çalındı: Bulana 10 bin TL vereceğim
GİRİŞ 09.05.2020 23:50 GÜNCELLEME 09.05.2020 23:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, Efeler ilçesine bağlı Meşrutiyet Mahallesinde meydana geldi. Erkan Kanşırayın Belçikadan getirdiği Waterslager Malinua cinsi 16sı dişi 8i erkek olmak üzere toplam 24 kuşu, dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce balkondan kafesiyle birlikte çalındı.

 

 

Sabah kalktığında kuşlarını balkonda göremeyen Kanşıray, büyük şok yaşadı. İddiaya göre, apartmanın 2. katının balkonundaki pimapeni kırarak balkona giren ve kuşları çalan hırsızlar, kafesle birlikte ortadan kayboldu. Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kuşlarını çalanların bulunması için şikayetçi olan Kanşıray, sosyal medya hesabından da paylaşım yaptı.

Kanşıray, yaptığı paylaşımda, "Dün gece evimin balkonunda malinua cinsi kuşlarım çalındı. Bulana 10 bin lira ödül vereceğim. Kuşlarımın hepsi şampiyon kuşlar. Maddi değeri 70 bin lira. Bir an önce bulunmasını istiyorum. Kim aldıysa getirsin. Yerini bilen ve bana getirene 10 bin lira ödül vereceğim" dedi.

YORUMLAR 4
  • vatandas42 3 yıl önce Şikayet Et
    sampiyon kuslarin var sen balkona koyuyorsun e abicim
    Cevapla
  • TuncTunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Karde$im yapma beyaaa..O ku$lari nasil balkonda birakirsin hayret yani.Bilmiyormusun pu$t ALLAH´siz kitapsizlarin hirsizlarin doladiricilarin anasi belli babasi belli olmayan en bol oldugu ülkeyiz.!! Belcikada böyle olayar yoktur ama Türkiyede hep bu olayalr var,.in$allah bulunurlar.Ben sana bir $ey söyleyim bu ku$larin ötmeleri farkli anlamayan bu ku$lari Türkiyeye $akir $akir öten kanaryalardan sanar bence ve bu ku$larda ancak farkli ötü$leri ile anla$ilir yani duymak lazim.umarim bunlarin ötü$ünpü taniyan cikar ku$larina kavu$ursun..
    Cevapla
  • Behlül 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa belkide plan,oyun,hiç televizyon seyretmiyormusunuz. Kuşlar sahibinin arkadaşında o da 20 ye satacak alan 70 zannedecek falan filan intermilan
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Keske değerlerini aciklamasaydin sen 10 bin veriyorsun gider 20 veya 30 a satarlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde