Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin 'Size annemi anlatayım' dedi gözyaşlarını tutamadı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medyadan canlı olarak gerçekleştirdiği kutlama yayını sırasında, annesini anlatırken ağladı.

GİRİŞ 10.05.2020 19:22 GÜNCELLEME 10.05.2020 19:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şahin, Anneler Günü'nü kutlamak için sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında, anneliğin önemine işaret etti. 

Konuşması sırasında annesini anlatmaya başlayan Şahin, şunları kaydetti:

"Annelik aslında ilk öğretmenlik. Canınız yandığında sığınacağınız kucak. Dolayısıyla çok özel. Ben annemden neler öğrendim onları size anlatayım. Size önce annemi anlatayım. Çok küçük yaşta hem öksüz hem de yetim kaldı. Annelik sevgisini bizim üzerimizde çok güzel bir şekilde uyguladı. Çok sevgi dolu bir yuvada büyüdüm. O bize sevmeyi, her şartta güzel işler yapmayı öğretti. Kendisini ninesi büyütmüştü. Annemden yaşlılara hürmeti öğrendim. Kayınvalideye, kayınpedere bir evlat olunabileceğini öğrendim. Annem bana sevmeyi öğretti."

Bu sırada gözyaşlarını tutamayarak, "Çok özel duygular içerisindeyim." diyen Şahin, "Annem benim ilk öğretmenimdi. Annem bana cömertliği, verdiğin zaman azalmadığını öğretti. Annem bana yemek yaptığında tüm komşulara dağıtmayı öğretti. Böylelikle yemeğin azalmayıp çoğaldığını öğretti." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • ABDULLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesinin mimarı
    Cevapla
  • birecikli 3 yıl önce Şikayet Et
    doğru sayın başkanım verdiğimiz şeyler azalmaz.dostluk artar insanlık hoş görü artar.birde bir ricamız sayın başkanımızdan şu birecik ilçesi gaziantep e bağlanması yönünde..artık bir refarandummu olur..sayın cumhurbaşkanımız vasıtasıylamı olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nüfus oranları açıklandı! Çocuk sayısı ile ilgili korkutan rakam
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek