Kars'taki Karakurt Barajının taşmasıyla kabri su altında kalma tehlikesiyle karşı karşıya olan şehit Komiser Natık Karadeniz'in naaşı resmi törenle Mersin'e nakledildi.

41 yıl önce Mersin’de bir terör olayında şehit düşen Natık Karadeniz’in naaşının mezardan çıkarıldığı sırada vatandaşlar tarafından çekilip sosyal medyaya atılan bir videoda, bedeninin hiç bozulmadığı ve halen kefeninde sağlam durduğu söylenmesi dikkat çekti. Bu anlar mezarlıkta bulunan vatandaşlar tarafından kayıt altına alındı.

Yorumlar 62 Yorum Var
  • Hatice 12.05.2020 14:15
    Üstünden gecilmez ölünün diye biliyorum
  • Osmanlı 11.05.2020 22:07
    Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor! Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker! Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. ALLAH (C.C.) Razı olsun ŞEHİDİM... ( Bana nasip olmadı sana imreniyorum...)
  • Momedo 11.05.2020 21:44
    ALLLAHA C.C. İman, Meleklere,Kİtaplarına,Peygamberlerine,Kadere ve Şerrin ALLAHTAN C.C. Olduğuna Ve Ahiret Gününene iman edip, Namaz kılan, Oruç Turan,Gücü Yetiyorsa Zekat Veren Ve Hacca Giden Yetmeyipte Hasretini Çeken Her müslüman vatanını Canını Malını Savunursa, Başkası tarafındn Boş Yere KatL Edilirse, Ateşte Yanarsa, Suda Boğulursa, Hatta ilim Tahsil etmeye giderken, veya gurbete çalışmaya giderken ve gurbetteyken,esaret altındayken ölürse Şehittir.Hepsinin Derecesi Farklıdır.ALLAH C.C. Bizleride Şehitlerle Beraber Haşr Eylesin İNŞALLAH.
  • MURAT 11.05.2020 21:28
    İnanmayanlar kafir'dir. Cenabı Allah'a kurban olayım.Allah bizleri yaratan,var eden,tüm bu dünya nimetlerini bize bağışlayandır.Tüm şehitlerimize Allah'tan Rahmet diliyorum.Mekanları cennet olsun inşallah.
  • semik Kurt 11.05.2020 21:01
    Allah rahmet etsin...
Daha fazla yorum görüntüle