Kocasını, Anneler Günü’nü kutlamadığı için vurdu!

Adana'da, Gizem A.'nın (28) eşi Cengiz A.'yı (49), Anneler Günü’nü kutlamadığı için tabancayla vurup, yaraladığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 11.05.2020 13:37 GÜNCELLEME 11.05.2020 14:29
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Olay, saat 01.00 sıralarında Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde meydana geldi. Gizem A., eşi Cengiz A. ile Anneler Günü’nü kutlamadığı gerekçesiyle tartıştı. İddiaya göre, uzman çavuş Cengiz A., beylik tabancasını çekip, eşini tehdit etti. Daha sonra koltuğa bıraktığı tabancayı Gizem A. alıp, eşine doğrulttu.

 

 

Cengiz A., eşinin elinden tabancayı almaya çalıştı. Bu sırada Cengiz A., göğsünden vurularak, yaralandı. Gizem A. ihbar üzerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan Gizem A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

 



Çiftin, 2'nci evliliklerini yaptıkları ikisinin de ilk evliliklerinden birer çocuğu olduğu öğrenildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 46
  • Vah Garibana 3 yıl önce Şikayet Et
    Kocana çocuk vermediğinden onun gözünde henüz anne olmamışsın. Olsan haketmiştir zaten kutlamazsa vur öldür. Ceza evine vardığında koğuşta hoş geldin demezlerse onları da şişlersin artık. Ne günlere kaldık bu milletin aklı, izanı, insafı , vicdanı nereye gitti yahu bu ne aymazlık ne şaşırmışlıktır.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    silah zoruyla güzellik
    Cevapla
  • Hakan E. 3 yıl önce Şikayet Et
    80'den sonra doğan kadınlardan çekinin.Bir kadın evliliği bir kira sözleşmesi gibi görüyorsa,mala süse düşkünse,gösterişe meraklıysa,kendi ailesine kocasından fazla değer vermesi muhtemel ise,eşini başkalarının eşleriyle kıyaslamaya meyilli ise,çok dizi izliyorsa,yabancı erkeklerden çekinmiyor rahatlıkla samimi olabiliyorsa,internete telefona bağımlıysa bazı açık kapalı olması farketmez kesinlikle uzak durun öyle bir kadınla kurulacak yuvadan hayır gelmez.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar iyice azıttı. Benim ki de bana surat asıyor kutlamadım diye. İnternet dizi sosyal medya kadınları kadınlıktan çıkardı. Ne görse onu istiyorlar. Tahammül kanaat saygı sıfır.
    Cevapla
  • hidocan almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    saglikli bir evlilik icin aradaki yas kesinlikle 8 yasi gecmicek, gecici nefsi heveslere aldanip kadininda seni seviyorum hayatim yalanlarina aldanip sonu hüsranla bitecek evliliklerden uzak durun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor