Bursa'da husumetli 2 grup arasında silahlı kavga: 1 ölü 2 yaralı

Bursa'da 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. 2 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

Bursa'da husumetli 2 grup arasında silahlı kavga: 1 ölü 2 yaralı
Bursa'da husumetli 2 grup arasında silahlı kavga: 1 ölü 2 yaralı
GİRİŞ 14.05.2020 02:27 GÜNCELLEME 14.05.2020 02:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunan Muhammet Yaşar, E.E. ve K.E., 1. Yeşim Sokak üzerinde buluştu. Bir süre sokak üzerinde konuşan 2 grup daha sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönmesi sonucu silahlar konuştu. Çıkan tartışma sonucu, Muhammet Yaşar E.E. ve K.E. olay sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar çevrede bulunan çeşitli hastanelere kaldırılırken polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Hastaneye kaldırılarak hemen ameliyata alınan Muhammet Yaşar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastahanede tedavisi devam eden E.E. ve K.E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına alırken, soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • Urfali 3 yıl önce Şikayet Et
    gun olur. aç kalir insan bir lokma aşa muhtaç olur. allahtan ister. mevlam verir insanoğlu dôyar. doyunca aç kaldigi günlerini unutur. boş bir dûnya. öyle bir düşünki. boş işler için birbirinizi rahatsiz. etmeyin rota mevlam. hayirli sabahlar. canlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!