Van'daki alçak saldırı sonrası son dakika açıklamaları

Son dakika haberi: Van'ın Özalp ilçesinde teröristler, Vefa Sosyal Destek Grubuna silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 2 kişi şehit oldu, Alçak saldırıya karşı açıklamalar peş peşe geldi.

GİRİŞ 14.05.2020 15:41 GÜNCELLEME 14.05.2020 16:52
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Van'da vatandaşlara yardım için canını dişine takan Vefa Destek Grubu çalışanlarına yönelik düzenlenen alçak saldırının ardından tepkiler çığ gibi yükseldi.

KARŞILIKSIZ KALMAYACAK HESABI SORULACAK!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Terör örgütü PKK Van’da #VefaSosyalDestekGrubu görevlilerini taşıyan araca saldırdı ve iki kardeşimiz şehit oldu. Başımız sağ olsun. Mübarek Ramazan günü yapılan bu hunharca saldırı elbette karşılıksız kalmayacak ve hesabı sorulacaktır. Teröre ve destekçilerine lanet olsun.

SİYASET ŞEMSİYESİ ALTINDA DESTEK VERENLER DE HESAP VERECEK

İletişim Başkanı Altun: PKK, Van'da Vefa Sosyal Destek Grubuna yönelik alçak bir saldırıda bulundu. Ne yazık ki görevinin başındaki iki vatandaşımız şehit düştü. Bu iki vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. PKK'lı teröristler yine iyiliği, kardeşliği hedef aldı.

Devletimiz bu hain terör örgütüne, mübarek Ramazan günü gerçekleştirdiği bu alçak saldırının hesabını soracaktır.

Siyaset şemsiyesi altında PKK, FETÖ ve DHKP-C gibi terör örgütlerine payanda olanlara da bunun hesabını hem devletimiz hem milletimiz soracaktır!”

'YENİLECEKSİNİZ VE CEHENNEME SÜRÜLECEKSİNİZ'

İçişleri Bakanı Soylu:"Mübarek Ramazan Günü'nde, gayesi yalnızca insanımıza hizmet götürmek olan Vefa Sosyal Destek Grubuna saldırarak iki kardeşimizi katlettiler. Bu topraklarda, ne kadar çabalarsanız çabalayın, ne yaparsanız yapın, "Yenileceksiniz, ve Cehennem'e sürüleceksiniz!"

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Van’ın Özalp ilçesinde vatandaşımızın ihtiyaçlarını gidermek için çalışan iki kardeşimiz, teröristlerin hain saldırısı sonucunda şehit düştü. Ramazan gününde yapılan bu alçakça saldırıyı kınıyor, şehit kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun.

SONUNUZ YAKIN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal:"Size sempati duyan,savunan, yaslanan,destek olan her bir kişi bu caniliğe ortaktır. Sağlık çalışanlarına saldırdınız,hastaneleri,okulları yaktınız,öğretmenlerimizi, masum çocuk,genç ve kadınları katlettiniz. Şimdi ise yardıma koşan insanlara saldırıyorsunuz. Sonunuz yakın."

SANA VE DESTEKÇİLERİNE LANET OLSUN

Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar: Ekmeğinin peşindeki köylüleri, bebeği, öğretmeni... Şimdi de Ramazan'da, pandemi sürecinde yaşlılara ve muhtaçlara yardım dağıtan gönüllüleri, Vefa Sosyal Destek Grubu üyelerini katleden terör örgütü... Sana ve destekçilerine lanet olsun... Şehitlerimize Rabbim rahmet eylesin.

 

 

YORUMLAR 119
  • Tuncay 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize güç versin, şu mübarek Ramazan da bu hainleri açıktan ya da gizliden destekleyen herkesin cezasini versin.. Allah'ım dualarımızı kabul eyle..
    Cevapla
  • kanuni 3 yıl önce Şikayet Et
    meral hanım kimlerin yanında olduğunu görsün
    Cevapla
  • Şehit kardeşi 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli idam nezaman gelecek.coğunluk cumhurittifakinda.
    Cevapla
  • Murad1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir ölür bin diriliriz .yüzyıllardır yaşadığımız bu coğrafyada renk ,dil ,yaşlı genç,kadın erkek hep ayırım yapmadan yaradılanı yaradandan ötürü sevmişiz bu ülkeyi bölemiyeceksiniz .bizde bu vatan sevgisi için atan kalp bitmez vatanın herbir karış toprağını korumak için atan yürek tükenmez .
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    oy verenler bunu unutmayın bu silah birgün sizede dönecek bu ülkenin havasını suyunu hak etmeden alıyorsunuz lanet olsun pkk ve destekleyenlere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!