Esenyurt'taki minibüsler yine tıka basa dolu

Esenyurt'ta yüzde elli kuralına uymayarak, fazla yolcu taşıyan 3 minibüs şoförüne ceza kesildi.

Esenyurt'taki minibüsler yine tıka basa dolu
Esenyurt'taki minibüsler yine tıka basa dolu
GİRİŞ 15.05.2020 09:27 GÜNCELLEME 15.05.2020 09:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fatih Sultan Mehmed Caddesi üzerinde Esenyurt Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dün akşam saatlerinde yapılan denetimde yüzde 50 kuralına uyan minibüslerin sürücülerine teşekkür edildi. Ancak, denetimler sırasında 3 minibüsün tıka basa yolcu taşıdığı, tüm koltukların dolu olduğu ve ayakta çok sayıda yolcu bulunduğu belirlendi. Bir minibüste dışarı çıkmaları yasak olan bir bebeğin de bebek arabasında taşındığı göze çarptı. Bu minibüslerin sürücülerine 3 bin 284'er TL ceza kesildi.

YOLCULAR DA ŞİKAYETÇİ

Yolcular Koronavirüs tehlikesinin farkında olduklarını uyarılarının şoförler tarafından dikkate alınmadığını söyledi. Bir yolcu sabah saatlerinde fazla yolcu alan minibüs şoförü ile tartıştığını kendisine, "Cezayı ben ödüyorum sen mi ödüyorsun?" dediğini belirterek., "Ona, 3 lira kazanacağın parayla sağlığımla oynayamazsın' dedim. Az önce aradım yine şikayet ettim" dedi. Bir başka minibüste bulunan evlerine dönen iki sağlık personeli de CİMER'e defalarca minibüs şoförlerini şikayet ettiklerini belirtirken, "Şoförler, fazla yolcu alırım ceza öderim' diyor. Oturarak gitmeyi tercih ediyoruz. Ancak çok sayıda ayakta yolcu alıyorlar" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • GÖRELE... 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi durumlar çok oluyor vatandaşın şikayet edecek resmini çekip gönderecek bir WhatsApp hattının olması gerekir diye düşünüyorum daha etkili daha Denetim başarılı olur diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Arzu 3 yıl önce Şikayet Et
    Esenyurt heryönden cok sorunlu bir semt
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"