Yıllardır yandaş medya nutukları atan, vatandaşa havuz medyası yaftası vuran, sözde tarafsız medyadaki bu görüntülerde geçtiğimiz haftalarda aynı ekranda Can Ataklı'nın 'laf değil, işini yap' diyerek tepki gösterdiği Ekrem İmamoğlu'na yalan methiyeler düzen sunucunun 'sözde tarafsız' duruşunun örneği gözler önüne seriliyor.

Tele 1 televizyonunda yayınlanan programa canlı bağlantı gerçekleştiren İmamoğlu'nun spiker Sedef Kabaş tarafından kendisine yapılan iltifatları hayretler içerisinde dinlediği görülüyor. Tele 1 yayınında Can Ataklı'nın 'Böyle bir çapsızlık İstanbul'a yakışmıyor' diyerek sitem ettiği İmamoğlu'na, adeta 'özür' mahiyetinde övgüler düzen spikerin sözde tarafsız gazeteciliği tepki çekti. 

ÖVGÜLERE İMAMOĞLU BİLE İNANAMADI

Skandal görüntüler sosyal medyada da paylaşılırken bazı yorumlarda 'Bu övgülere İmamoğlu bile inanamadı' denildi. İşte o yorumlardan bazıları;

-Biraz daha uzatsa Ekrem sağına soluna bakmaya baslayacakti kimden bahsediyor bu diye.
-O kadar övdü ki ekrem_imamoglu bile şaşırdı acaba benden mi bahsediyor diye.
 

Yorumlar 138 Yorum Var
  • ismail 21.05.2020 13:48
    yalakalıkta zirve yalakalık dışında yalanda da eko yapmış.
  • KAMİL 21.05.2020 13:22
    Ak-parti ve onun kadrosu, lideri yıllarca bu ülkede hizmet üretti ve İstanbul da , Türkiye de bugünkü hale geldi. Bu çapsızlar ise spikeriyle, siyasetçisiyle, belediye başkanıyla ve genel başkanlarıyla sadece laf üretiyorlar. Lafla peynir gemisi yürümez...
  • mahmut 21.05.2020 11:57
    İmamoğlu bizim paralarımızı TELE 1 televizyonuna aktarmıştı yandaş televizyon olduğu için onlarda karşılığını veriyor. Yıkama yağlama parlatma yapıyorlar az daha devem etse idi imamoğlunu kanatsız MELEK ilan edecekti. yazık insan olamamış yağdanlık spiker.
  • Mustafa 21.05.2020 08:43
    Bu kadar yalamadan sonra dilin de bi renk değişikliği olmuştur.
  • Kayserili 21.05.2020 01:52
    Can ataklı çok doğru söylüyor.imamoglu ne verdi istanbula bir sene oldu koltuğa oturali..elle tutulan gozle gorulen ne icraati var istanbula...sedef kabas ancak yalakalik yapar onu da eline yuzune bulastirir ve rezil olup gulunc duruma duser...hersey cok guzel olacak...benim rahmetli dedemin cok guzel bir temennisi mi diyeyim yoksa duasimi diyeyim bu CHP icin....rahmetli soyle derdi.Allah bu CHP ye uyuz versin kaşınmak icin tırnak vermesin...anlayan anladı....nokta..
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek