Bakan Koca tehlikeyi açıkladı: Küçük bir ihmal Türkiye'yi etkileyebilir

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) ilişkin, "Küçük bir ihmal, bir uçtan bir uca tüm Türkiye'yi etkileyebilir. Risk devam ediyor. Tedbirlere uyalım." uyarısında bulundu.

GİRİŞ 20.05.2020 04:10 GÜNCELLEME 20.05.2020 07:10
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, Twitter hesabı üzerinden koronavirüs riskinin devam ettiğine ilişkin paylaşım yaptı.

 

 

Koca,"Küçük bir etkenin, kestirilemez büyüklükte sonuçlar doğurmasına 'Kelebek Etkisi' denir. Wuhan'da ortaya çıkan koronavirüsün tüm dünyada hayatı alt üst etmesi gibi. Şimdi de küçük bir ihmal, bir uçtan bir uca tüm Türkiye'yi etkileyebilir. Risk devam ediyor. Tedbirlere uyalım." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 12
  • Akil 3 yıl önce Şikayet Et
    kapatarak bir yere varamayız. tedbirler sosyal hayatı ekonomik hayatı etkilemeyecek şekilde alınmalı. bunu başaran örnekler var. her hafta 4 gün ülkeyi eve kapatırsak yarın açlıktan çok daha fazla zarar görürüz.
    Cevapla
  • İdikut 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben genç bir insanım.Benim canım yok mu?Her yer bahar çiçekleriyle doluyken,tabiat cıvıl civilken ben neden çıkmıyorum.İnanun atmis gündür kapının ağzına çıkmıyorum.Kendimden mı korkuyorum? Hayır!Allahin emaneti hasta dört yıldır kaldırmaya çalıştığım geceleri yirmi dakika,yarım saatte bir uykudan uyandıran birAllah bir emanetin annem var.Dahasi sorumluluk duyduğum bir milletim,her ileri sanayi,ekonomik,askeri hamlesiyle gozumun yasardigi devletim var.Bu farklı bir cephe.Bizi ileriye taşıyacak bir fırsatlar cephesi sabır lütfen sabır.
    Cevapla
  • avciTURK 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah annenize acil sifalar versin ,sabrinizi sabir katsin insallah guzel insan.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan toplum zaten bilinçlendi cahil istisnai bir kaç insan dışında o yüxden artık çok kasmayın lütfen çünkü.hafta sonu bayram seyran derken 3 ay oldu neredeyse insanlar zaten uyuyor yüzde doksan beş azıcıkta sapma olur peki yarın bu insanlar evden çıkınca bağışıklık kazanmadıkları için daha büyük tehlike değilmi? Yine dışqrdan birisi bunu getirecek insanlara çıkmamayı değil önlem almayı aşılayın artık herkes eezenfektan kolonya kullansın ellerini yıkamayı adet edşnsin mümkğn olmasdıkça tokalaşmasın kucaklaşmasın vs ama hayatınada devam etsin yani
    Cevapla
  • MetehanGülşah 3 yıl önce Şikayet Et
    bu yaz dışarıdan gelecek turistler tehlike saçıyor... nasıl önlem alınacak bilmiyorum
    Cevapla
  • Ahhh 3 yıl önce Şikayet Et
    Bı sene de almasınlar turist
    Cevapla
  • murtaza 3 yıl önce Şikayet Et
    En büyük ihmal avrupa ülkelerinden gelecek turistlerdir, biz burada karantina altında iken, yurt dışından gelen türkiyeye döviz getirecek olan turislerdir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı