Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Shinzo Abe'nin online katılacağı törenle açılacak olan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin videosunu paylaştı. Videoda hastanenin içinden ve dışından çekilen görüntüler yer aldı. 

Tüm etapları tamamlanan ve hizmet vermeye hazır hale gelen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Shinzo Abe'nin online katılacağı törenle açılacak. Tören öncesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin iiçinden ve dışından çekilen görüntülerin yer aldığı video paylaştı. Sağlık Bakanı Koca'nın, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan tarafından, Japonya Başbakanı Bay Abe'nin online katılacağı törenle tüm etaplarında hizmet vermek üzere yarın saat 13.00'te açılıyor. Bu şehir hastanemiz, adeta bir hastaneler şehri. Milletimize hayırlı olsun." notuyla paylaştığı videoda 8 bölümden oluşan hastanenin tüm birimlerinin detayları da yer aldı.

Yorumlar 41 Yorum Var
  • mkdds 21.05.2020 16:55
    Allah bu devlete millete zeval vermesin, Dahili harici düşmanlara fırsat vermesin
  • ismet 21.05.2020 16:11
    Allah devletimize ve hükümetimize zeval vermesin
  • hamo aga 21.05.2020 13:47
    Marmaray açıldığında chp liler binmeyeceğiz demişlerdi şimdi bu hastaneyede gitmezler herhalde
  • Burak 21.05.2020 12:48
    Maaşallah, hayırlı uğurlu olsun, Allah emeği geçenlerden razı olsun. Komünistler ve ideolojik CHP'liler hastaneyi kullanmama hakkına sahiptirler herlade
  • Vatandas 21.05.2020 12:06
    Allah ,Cumhur Başkanımiz ve onun gibi devleti icin uğrayanlardan razı olsun Hz Peygamberimize sav komşu eylesin
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek